Автор
Woman.bg

Учени разкриха цвета, с който ще спечелите мъжа на първа среща

Впечатлението, което ще направите на първата среща, е изключително важно. Много жени прекарват с часове пред огледалото, сменяйки тоалет след тоалет. Други хукват на шопинг за нова дреха, с която да изглеждат зашеметяващо.
Независимо какъв тоалет ще изберете, важното е да се съобразите с цвета. Не допускайте грешката да заложите на по-приглушени тонове. Според стилистите много дами избират синьо, сиво или черно, защото в тези цветове се чувстват по-комфортно. Но мъжете няма да се впечатлят от визията ви, ако сте облечени в тъмни дрехи. Все пак не сте на бизнес среща.


За да завъртите главата на избраника си, трябва да сте избрали ярки тонове. Червеното е идеалният избор. Цветът ще демонстрира желанието ви да си намерите партньор в живота. И в това си има еволюционна причина.
Според специалистите червеното е символ на кръвта и страстта, както и най-яркият сигнал, че една жена е в състояние да роди деца. Червените нюанси се свързват с плодородие, а мъжът подсъзнателно възприема жената, облечена в червено като сексуално привлекателна.


Ако не обичате този цвят, не е задължително да слагате червена рокля. Можете да включите като акцент във визията ви: червени обувки или аксесоари в този цвят. Така няма как да не направите впечатление на мъжа срещу вас. Според американско проучване представителите на силния пол са готови да похарчат много повече пари, ако дамата до тях носи червено облекло.


Друг съвет на модните спецове е да не се обличайте по последните модни тенденции. Мъжът, с когото сте излезли, ще остане впечатлен, ако сте с рокля и класически обувки. Не трябва да се появявате и с твърде дълга или прекалено къса рокля или пола. Идеалното решение би било любимите ви дънки с топ или червена риза. Когато избирате дреха за първата си среща, обърнете внимание и на комфорта. Не е добра идея да се издокарвате с нещо ново, особено обувки. Те са в състояние да превърнат романтичната разходка с любимия в истински кошмар.


Не забравяйте и бельото. Дори мъжът да не го види на първата среща, с красиво и секси бельо ще се чувствате много по-уверени.
Също така трябва да съобразите тоалета с мястото на първата среща. Ако знаете, че ще се разхождате в парка, не трябва да се обличате в дълга рокля и обувки на висок ток. И обратно: ако ще ходите на театър или скъп ресторант, дънките и суитчърът няма да бъдат подходящи.

Обърнете внимание и на времето. Не рискувайте да се разболеете, обличайки леки дрехи в студена вечер.
Постарайте се да изглеждате женствено и неотразимо и в същото време да се чувствате комфортно.