Наскоро Анджелина Джоли направи дебюта си като режисьор с филма "Първо те убиха баща ми", който е по спомени на Лунг Унг - дама, която като дете оцелява по време на режима на Червените Кхерми в Камбоджа.

Вчера звездната дама присъства на поредната прожекция на лентата в Лос Анджелис, където можем да кажем, че с облеклото си ни преподаде отличен урок по стил. 42-годишната актриса и режисьор бе облечена в черна прилепнала пола с висока талия и дължина до коляното, съчетана с бяла свободна семпла риза. На пръв поглед съвсем простичка комбинация, която обаче винаги изглежда изумително, особено върху жени с прекрасна фигура като Анджелина.



Очите на звездната дама бяха прикрити зад големи стилни слънчеви очила, които да я предпазват от лъчите. Единственото бижу, което допълваше чудесно визията на красавицата, бяха чифт перлени обеци. Косата й падаше свободно върху раменете, а червеното й червило придаваше цвят на вида й. Аутфитът на Анджелина беше завършен с кожена чанта и бежови обувки с тънки токчета и остър връх.



След по-малко от месец предстои да излезе и вторият филм, режисиран от Джоли, Той носи името "The Breadwinner" и разказва историята на младо момиче в Афганистан, което се дегизира като момче, за да помага на семейството си, след като баща й е арестуван. Лентата е анимация, чиято премиера ще бъде на 17-и ноември.

Четете още: Топ тенденции при бижутата за есен-зима 2017/2018