Автор
Пепа Попова - Пепита

В духа на времето: Колекция Victoria Beckham есен-зима 2019/2020

Седмицата на модата в Лондон продължава, а с нея и нашите коментари. Неделята се изниза шеметно с ревюта на едни от най-известните британски марки, които не минаха без звездни модели и гости. Първа по ред в почивния ден представи своята нова колекция Виктория Бекъм. Миналата година, за да отбележи десетата годишнина на бранда си, Виктория се завърна от Ню Йорк в родината си и представи за първи път колекция в рамките на London Fashion Week. Изглежда й харесва, защото и тази година тя избра да остане в графика на британската модна седмица.
А и всички знаем, че у дома и стените помагат, а и най-близките хора са винаги на линия. В допълнение сутринта преди ревюто Виктория успя да сподели с абонатите си снимка на букет бели рози с трогателна бележка от съпруга и децата си: "Успех, мамо! Ние те обичаме! Дейвид, Бруклин, Ромео, Круз и Харпър."



“За есента и зимата на 2019-та си мислех за това какво искат жените, мислех си за модерната женственост и за това как да подредя всички тези идеи в колекция. Жената Victoria Becкham разказва своята история чрез всяка една от визиите. Тя обожава нашите емблематични силуети, дрехите, които могат да се носят в ежедневието, но в същото време я карат да мечтае. В тази колекция има нещо кинематографично, възвишено, има характер, вграден в разказа. Можеш да усетиш част от живота на жената Becкham чрез дрехите, които носи.”
Тези няколко фрази описват цялата философия на марката Victoria Becкham, която създава истински дрехи за всеки ден, а самата г-жа Бекъм показва нагледно как те живеят в реалния свят, като не спира да ги демонстрира върху себе си по светски мероприятия.

Богатият червено-оранжев нюанс се превърна в ключов и беше тестван заедно с небесносиньо, виолетово, беж и бяло.

70-те години се оказаха главният лайтмотив на колекцията, но не в техния типичен бохо-стил или диско-естетика. В колекцията имаше и много каре - от любимия на британците “аргайл” до минималистични квадратчета, което придаде динамика на образите.

Естествено, героинята на марката Victoria Becкham трябва да изглежда страхотно не само през деня, но и с настъпването на вечерта. Тук, Пош Спайс предлага да се ограничим до няколко черни рокли от коприна или дантела, с които, ако е необходимо, може и да се работи цял ден. Прагматичен подход. В духа на времето.

View post on Instagram