В гардероба на: Анджелина Джоли

09 януари 2012 | 16:30
15637
38
38

Ливанският моден дизайнер Elie Saab е предпочитан от актрисата за светски събития. Неговите дрехи са просто невероятно елегантни, изискани и придават на женското тяло финес и един страхотен силует.

Романтични жени и дами с изискан вкус обличат вечерните рокли на ливанеца.

   

Именно затова Анджелина отнове се бе спряла на дреха от пролетно-лятната колекция 2012 на модната марка.

Сивата рокля бе дълга до земята, като горната част на дрехата бе свободно падаща, прихваната в кръста.

Без допълнителен аксесоар, като колан или големи гердани, Анджелина се бе спряла на по-семпла визия, която бе напълно достатъчна!

Половинката й, Брад Пит, все още беше с бастун, след като разкъса коленни връзки.

Но това не му попречи да изглежда страхотно, облечен с черен костюм на Versace.

Анджелина не за първи път се спира на Elie Saab:

(платено съобщение)

Още по темата

Коментари

8 С.
  10 януари 2012 | 09:06 отговор
 

emi, мисля че всеки има право на мнение нали така ? Не е задължително всички да харесват Анджелина, като Дженифър според мен е по-красива и т.н. И нека се обичат, но това че му е родила деца е напълно погрешно, доколкото си спомням, може би, по-скоро си осиновиха деца...:)

 
7 С.
  10 януари 2012 | 09:00 отговор
 

emi, мисля че всеки има право на мнение нали така ? Не е задължително всички да харесват Анджелина, като Дженифър според мен е по-красива и т.н. И нека се обичат, но това че му е родила деца е напълно погрешно, доколкото си спомням, може би, по-скоро си осиновиха деца...:)

 
6 emi
  10 януари 2012 | 08:50 отговор
 

Няма такава жена просто ! Обожавам я! И "изсухлените" рокли ,си и отиват много. Дженифър Анистън до нея прилича на съседката от квартала-безлична е,а Анджи е магнетична.И с това непрестанно сравнение между двете няма ли да се спре? В крайна сметка,Джоли е жената до Пит-роди му деца,семейство са ,и си личи ,че са създадени един за друг:)

 
5 Angelina
  10 януари 2012 | 00:36 отговор
 

Анджелина наистина не умее да подбира тоалетите си, а Брад Пит наистина е заприличан на клошар.... Подкрепям напълно коментар номер 1.

 
4 bobince77
  10 януари 2012 | 00:23 отговор
 

Напълно съм съгласна с номер 1. Много точно я описва. И наистина мъжът ѝ не е онзи Брат по когото се захласвахме.

 
3 Raven
  09 януари 2012 | 21:55 отговор
 

Роклята е невероятна...това,че някои хора нямат усет за красота извън чалгарските впити деколтета и полите-колани е отделен въпрос...

 
2
  09 януари 2012 | 21:48 отговор
 

neverojatna e, stiga kritikuvali beeee

 
1
  09 януари 2012 | 20:10 отговор
 

"придават на женското тяло финес и един страхотен силует." хаха вие луди ли сте? Какъв силует придава това парче плат с две връвчици. Анджелина няма стил, все ходи с едни изсухлени рокли, не може да стъпи на малкия пръст на съперницата си-Дженифър ;) Анджелина никога не ми е била красива, само като и видя кокалестите ръце и огромната челюст иии... бля! А и откакто е с нея Брад прилича на клошар :D

 

Добави Коментар

Най-четени