Автор
Ева Лъчезарова

В гардероба на: Дженифър и Джесика

Две от най-известните актриси в Холивуд, Дженифър Гарнър и Джесика Бийл, неведнъж признаха че са станали доста близки приятелки по време на заснемането на филма Valentine’s Day.

Той проследява десет истории на различни двойки, разделяйки и събирайки се под напрежението на настъпващия 14 Февруари или както е известен, Свети Валентин, „Денят на Влюбените”.

Режисьорът Гари Маршал („Хубава жена”, „Булката беглец”, „Дневниците на принцесата”) събира изумителен звезден актьорски състав, включвайки своите любимки Джулия Робъртс и Ан Хатауей.

Във връзка с появата на лентата на голям екран Гарнър и Бийл са избрани за главни действащи лица в последното издание на сп. Marie Claire.

Фотосесията към материала включва както цветни и „излъскани” снимки, така и няколко черно-бели, на които двете звезди са представени по-натурални и забавни.

За снимките стилистите на изданието са предпочели предимно рокли на Marchesa и дори са успели да облекат двете звезди в една и съща рокля от новата колекция на Виктория Бекъм, но в различни цветове.

Дженифър и Джесика в рокли съответно на Isaac Mizrahi и Marchesa

Дженифър и Джесика в рокли на Виктория Бекъм

Дженифър Гарнър в рокля на Marchesa