Вчера Кейти Пери направи премиерата на своята линия изкуствени мигли за марката Eylure.

Звездата обясни на събралата се аудитория, че с малко напътствия американките ще успеят да надминат европейките по носене на такъв тип мигли. "Много често момичетата в Щатите не знаят как да ги използват. Ако трябва да си сложиш нещо сутрин преди да излезеш, то това са бронзант и мигли" - сподели певицата

Пери показа клипче в YouTube, посветено на това как се поставят изкуствените мигли, а световноизвестната певица се похвали, че може да си постави такива за между 30 и 45 секунди на мигла. "Успях да науча по-лесни варианти, като например използването на пинсети" - допълни тя.

Пери обясни още, че в момента има желание да "поукроти" визията си. "В момента се чувствам много здрава. Тренирам, имам страхотен хранителен режим, всеки ден взимам витамини. Това си личи и по тялото ми, и по лицето ми. Със всички тези положителни страни от това, не чувствам, че трябва да нося много грим. Все още обаче обичам да правя забавни неща с косата си" каза певицата.

Кейти обясни, че сегашната й прическа е вдъхновена от тази на Ана Уитнтур, а синият й цвят е взет от филма “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, с участието на Кейт Уинслет. "Исках да намеря златната среда между лудата и зряла прическа" - обясни Пери.

Очаква се тя да натрупа цяло състояние от сътрудничеството си с Eylure. От фирмата споделиха, че от работата си с момичетата от Girls Aloud, те са натрупали приходи от 65 милиона долара. Очаква се линията на Кейти да събере поне толкова, при това за година.

На събитието тя се появи със синя рокля на Roland Mouret на име ‘Anabelle’. Тя е от пролетната колекция за 2012 на дизайнера.

Кейти я комбинира със сандали с панделка на Giuseppe Zanotti. Звездата бе подбрала и пръстен във формата на устни на Solange Azagury.

В момента синият цвят определено е изместил розовия от любимите на певицата.