Съвсем наскоро разбрахме, че чаровната Лиа Мишел е станала новото лице на L’Oréal Париж.

„На седмото небе съм и за мен е изключителна чест да съм част от семейството на L’Oréal Париж. Аз съм голям фен на марката не само заради продуктите им, но и заради посланията им. Благодарна съм, че ще участвам в телевизионна реклама, която се фокусира върху вътрешната красота и качества“, сподели развълнуваната актриса.

Позитивното излъчване и красивата усмивка са фактор, който със сигурност е бил от огромно значение при изборът на лице на L’Oréal.

Именно на тази усмивка можахме да се порадваме преди броени дни, когато Лиа се появи на представянето на сп. Nylon в Бевърли Хилс, на чиято корица е лице чаровницата.

Тя се открои със своята цветна рокля с едно рамо. Дрехата е от пролетно-лятната колекция на Naeem Khan за 2011-а и подканва към някое райско местенце, почивка, коктейли и спокойствие, не мислите ли, дами?

Американският дизайнер от индийски произход Naeem Khan е един от любимите моделиери на звездите.

В неговите колекции можем винаги да намерим пера, ефектни металически ширити и пайети, които добавят щипка пищност и екстравагантност към тоалетите. Издължени силуети, дълбоки деколтета и цепки подчертават женствеността.

Няма как да отречем сполучливата лятна визия на Лиа, която тя бе допълнила с тъмно червено червило и нежни подчертани очи само с черна спирала.

Златисти бижута, дамска чанта Fendi и обувки Giuseppe Zanotti бяха идеален завършек на шарената визия на 26-годишната дама.