Автор
Пепа Попова - Пепита

В какво да посрещнем празниците: Елегантно сако

Елегантното сако е идеалната покупка за новогодишните празници. То не само ще превърне всяка ежедневна визия във вечерна, но и ще служи като практично нещо в гардероба за всеки тържествен повод. И така, елегантното сако може да се комбинира с кожени панталони, смели мини-поли и стилни рокли. Този сезон дизайнерите предлагат да обърнем внимание на кадифени блейзъри, модели в сребърни или златни нюанси, вариации с елегантни пайети и сака, избродирани с кристали.

Дизайнерите предлагат тази година да блеснем на новогодишното парти в елегантно сако, което е незаменим елемент в празничния дрескод. Блейзъри, изработени от благородно кадифе, могат да бъдат намерени в колекциите на Paco Rabbane и Saint Laurent. Можете да ги носите и на голо, създавайки провокативна визия, или да ги комбинирате с други неща от гардероба си.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Пайетите са една от основните тенденции този сезон. Те украсяват широки панталони, “флиртуващи” мини рокли и дори зимни палта. Можете да се присъедините към тази тенденция и с помощта на елегантно сако. Giorgio Armani и Isabel Marant показаха модели, покрити с флорални орнаменти от многоцветни пайети, а Alberta Ferretti призна любовта си към едноцветното черно сако, чийто блясък може да се конкурира само със звездното небе.

С настъпването на празниците златните и сребърните нюанси се превръщат в основни акценти на партитата. Отпразнувайте новогодишната нощ със късо сако Dolce & Gabbana, украсено с кристали, сребрист блейзър на Gucci, който да носите с любимата си пола или панталон, или златно кожено яке Valentino. За най-смелите любители на модата Saint Laurent показа сако от туид със златни и бронзови нишки. Anthony Vaccarello предлага да комбинирате тази визия с лакирани мини-шорти и ефектни ботуши над коляното.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram