Автор
Пепа Попова - Пепита

В какво да посрещнем празниците: Официални и бляскави панталони

Новогодишните партита наближават с бясна скорост, което означава, че е време да подготвите своя празничен арсенал. Ако вече притежавате дузина луксозни рокли, предлагаме ви да прехвърлите вниманието си към парти панталоните. За тази зима дизайнерите предлагат визии в сребристо и златно, вариации, поръсени с блестящи пайети и кристали, елегантни панталони - камбана в смели цветове, бляскави варианти от лачена кожа, полупрозрачни панталони и предложения от коприна и кадифе.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Дрехите в нюанси на благородни метали са хит този сезон. Обърнете внимание на тази модна тенденция и изберете златни диско панталони Alberta Ferretti, пищно украсени с кристали, пайети и блестящи ресни. Такива ефектни панталони лесно ще се конкурират дори и с най-бляскавата рокля на светско парти. Комбинирайте ги със семпъл топ, за да не претоварвате визията. По същия начин носете панталоните с пайети на Celine, металика на Coperni и панталоните с многоцветни кристали на Alexandre Vauthier.

View post on Instagram
 

Лачените панталони заемат важна роля в новите колекции есен-зима 2021/2022. Носете ги с черно яке и полупрозрачна блуза, вдъхновени от Dolce & Gabbana, или ги съчетайте с любимия си пуловер, по подобие на предложените визии от Balmain.

Изберете Prabal Gurung Red Bootcut панталони или Fendi Saten Snow White с висока талия за шикозен новогодишен тоалет.
Не забравяйте кадифените панталони банани от Giorgio Armani или женствените David Koma с райета и пайети.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram