Винаги чакаме лятото с огромно вълнение, защото знаем, че всичко в модата е позволено! Време е да изкараме цветните и шарени дрехи от гардероба и да превърнем ежедневието си в нещо специално.

Панталоните с цветна щапма са за дамите с младежки дух, които са артистични и обичат да привличат внимание със стил и красота.

Ако сте почитателка на ретро шика, изберете дреха с флорален принт. Трайбъл десените също са много актуални.

Заложете на свежи цветове или грабващи вниманието принтове и няма да сбъркате!

Днес отново ще се спрем на тоалет на модната блогърка Sheryl Luke от Walk in Wonderland, която ни впечатли с елегантен черно-бял тоалет.

Четете още: Ким с поредна тясна рокличка

Тя се бе спряла на красиви дънки с интересен принт и черна ивица встрани. Комбинирайки ги с черни класически обувки и семпла бяла блуза, Sheryl постига една елегантна бизнес визия.



* блуза LA'T by L'Agence, дънки с принт 7 For All Mankind, дамска чанта Sophie Hulme, обувки Chelsea Paris, слънчеви очила Shauns California, гривна Stella Valle;

Четете още: Вдъхновение на деня: Бял гащеризон

И един съвет от нас: Когато избирате панталон с ярък принт, е добре да го балансирате с други по-семпли и едноцветни елементи. Внимателно подбирайте аксесоарите си, защото те са много важна част от цялостната ви визия. Не прекалявайте с цветовете и шарките.

Заложете на дънки или панталон с интересна щампа и вашият ежедневен стил със сигурност ще бъде уникален!

* Гуен Стефани

* Миранда Кер