Вечната класика - малката черна рокля

13 февруари 2013 | 13:57
13856
2
2

Известно е, че жените обичат черни рокли, защото изглеждат привлекателно и ги правят по-слаби. Над 90 на сто от тях имат в гардероба си своята любима черна рокля.

Но едва ли знаете всичко за нея - ето и няколко интересни факта.

Интернет изследване, обхванало 2100 жени на възраст между 25 и 40 години, показва, че малката черна рокля е най-добрата по възвращаемост инвестиция, която е направила жената. Средно от датата на закупуването тя се носи 11 години и в този период собственичката на този тоалет я облича средно 140 пъти.

Над 90 на сто от жените имат поне една малка черна рокля в гардероба си, а половината от тях имат между 4 и 6 такива рокли.

Смята се, че това е най-идеалния тоалет за всички случаи, посочва Дарик радио, цитиран от dete.bg

От друга страна пък, 60 на сто от запитаните дами имат малка черна рокля, която носят само за специални поводи. Нежната половинка обожава тази дреха, защото може да я носи на работа, на срещи, на официални събития, като винаги може да я разнообрази с бижу или друг аксесоар.

"Малко са жените, които в гардероба си нямат черна рокля. Най-често това са дами, които не носят рокли, защото не се чувстват комфортно", казва Марк Пърсън, говорител на компанията, направила разследването.

Той уточни още, че жените обожават черните рокли, защото отиват на всички стилове, а черния цвят придава сексапил и официалност.

Още по темата

Коментари

2
  13 февруари 2013 | 14:58 отговор
 

da, i az imam

 
1 bovadimi
  13 февруари 2013 | 14:29 отговор
 

obuvkite na Lucy sa ubiec

 

Добави Коментар