Автор
Пепа Попова - Пепита

Вечната красавица Деми Мур се появи на корицата на италианския Vogue

58-годишната Деми Мур се появи на корицата на априлския брой на италианския Vogue. Гост-редактор на изданието е дизайнерът Ким Джоунс, който наскоро пое женската линия на модна къща Fendi, така че не е изненада, че той избра именно Деми за своя главна героиня. Актрисата стана звезда на дебютното му шоу, което се проведе през януари като част от Седмицата на висшата мода в Париж.

На корицата Мур позира в същия тоалет, с който се представи и на модния подиум. Тогава появата й предизвика много коментари в мрежата - потребителите активно обсъждаха промените във външния вид на актрисата и най-вече линията на скулите, която им изглеждаше неестествена, поради което мнозина решиха, че Деми отново е прибягвала до услугите на пластичен хирург.

View post on Instagram
 


Първото шоу на Джоунс за Fendi се фокусира върху работата на писателката Вирджиния Улф, концепция, която дизайнерът въплъти и под формата на корица за Vogue. На снимката Деми позира с рядко издание от личната колекция на Джоунс - романът “Орландо”.

"Харесва ми да бъда заедно с теб Ким по време на това вълшебно приключение. Любопитна съм къде ще ни отведе това приключение и какво ще се случи в следващата глава", - написа Деми в своя инстаграм, коментирайки корицата и намеквайки, че сътрудничеството с дизайнера ще продължи.

Освен Деми от страниците на априлския брой на италианския Vogue греят лицата на Наталия Водянова, Стела Джоунс.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram