Автор
Woman.bg

Vera Wang ще шие сватбена рокля на Арета Франклин

Арета Франклин ще избере между трима водещи дизайнери кой да ушие роклята й за планираната й сватба по-късно тази година.

69-годишната кралица на соул музиката обяви годежа си с дългогодишния си приятел Уилям "Уили" Уилкерсън вчера и обяви, че церемонията ще се състои през лятото в Маями.



"Планираме дата през юни или юли", разкри звездата пред сайта "Пийпъл" и добавя с ирония: "И не, не съм бременна". Франклин свали значителна част от теглото си, след като се разболя и претърпя спешна операция. Почитателите й така и не разбраха причината за заболяването й, но Арета увери, че проблемът не е толкова сериозен, колкото се е смятало в началото.

"Г-жа Франклин се колебае между Donna Karan, Valentino и кралицата на сватбените рокли Vera Wang за ушиването на сватбената рокля", съобщи представител на звездата.

Vera Wang

Но според запознати източници Арета отдавала предпочитание на Wang и легендарната дизайнерка има голям опит в шиенето на рокли за знаменитости за големия им ден. Тя създаде роклите на Дженифър Лопес за изненадващата й сватба с Марк Антъни, както и на Джесика Симпсън, Ума Търман, Марая Кери и Шарън Стоун.

Франклин планира да се венчае на церемония на плажа в Маями, последвана от изискан прием на борда на частна яхта, пише БГНЕС.