Много от нас изпитват искрена носталгия към онези хубави години, в които се появиха симпатични трендове като кадифени рокли, чокъри, сандали на дебела подметка и матови тъмни червила. Да, точно така говорим за 90-те! В последно време тенденциите от онези не толкова далечни времена обаче се завръщат и сега е ред на една от по-скандалните да засияе на модния подиум.

Поводът да обявим новото начало на тази тенденция е ревюто на Versace, което бе този уикенд. Бяха представени 58 модела за мъже и жени за пролет 2020, но погледът ни мигновено бе прикован от един единствен.

View post on Instagram
 


Това е красавицата Бела Хадид, която представи черен бляскав костюм. Сакото бе услужливо разкопчано, за да покаже сутиена, който е от същата материя. Красавицата не носеше блуза, а гордо показа стегнатия си корем. Причината, заради която горната част бе разкопчана, е един добре забравен тренд. Става дума за прашките, които са повдигнати до хълбока, за да се виждат. Вероятно си спомняте много звезди, които носеха бельото си по този начин в края на 90-те.

А защо експертите смятат, че тази тенденция ще се завърне с гръм и трясък? Защото в модния свят е известно, че всичко което облече Бела Хадид се превръща в тренд за нула време. Тя обаче не е единствената звездна дама, дръзнала да носи прашките си така, че да се виждат. Хейли Бийбър също заложи на тази секси тенденция съвсем наскоро при едно от последните си появявания на червения килим.



А вие мислите ли, че видните прашки отново ще се върнат и бихте ли заложили на подобна визия?

Четете още: Кико Костадинов - българинът, който отново впечатли Vogue