Автор
Woman.bg

Весела Тотева отпразнува една година на бутика си

Емилия, Галена, Зара, Теди Велинова и две носителки на титлата Мис България я Юлия Юревич и Ромина Андонова се появиха с тоалети на марката й „Vincit by Vesela Toteva” за първия рожден ден на бутика на футболната съпруга Весела Тотева.

Весела посрещна известни личности и журналисти, облечена в ексклузивен тоалет на марката. Поп фолк звездите Емилия, придружена от нов кавалер - синът й Иван и Галена, която изненада всички с екстравагантна къса руса прическа, дойдоха облечени в лимитирани тоалети на бутика.

Стилистката и модел Теди Велинова показа прелести в красива дълга рокля, а Мис България 2010 Ромина Андонова и Мис България 2011 Юлия Юревич демонстрираха къси рокли със стилни акценти от сатен и дантела. Брадърката и актриса Зара пък беше облечена в екстравагантен гащеризон на марката. Тоалетите на звездите са произведени в супер лимитирана серия, издава Весела Тотева, която е дизайнер на ефектните тоалети. Нейната идея, по аналогия с филма "Сексът и градът", е да събере съвсем различни като типаж звезди и да подчертае красотата им в красивите тоалети на марката си. На всеки две седмици в бутика й ще могат да бъдат открити нови стилни модели.

Да поздравят Весела Тотева по случай рождения ден и годишнината от изявата й като моден дизайнер в столичния Boutique Lounge Bar дойдоха още Петя Велкова с годеника си, гримьорът Кирил Чалъков, Мисис България-Вселена Паолина Петракиева, Галина Димитрова, попфолк дивата Магда, синоптичката от ББТ Теодора Иванова и много други приятели на красавицата.

Още снимки можете да видите тук