Виктория Бекъм моделира гола

30 април 2013 | 12:51
6885
3
3

37-годишната модна дизайнерка Виктория Бекъм използва собственото си тяло за вдъхновение, когато прави дрехите си, разкриват колегите от БГНЕС.

За първи път футболната съпруга описва в детайли творческия процес на работата си. "На първо място сядаме с екипа, за да обсъдим идеите, които имаме. Всички сме много близки, говорим за всичко, а аз обикновено се събличам, за да проектирам модела направо върху тялото си.

Успешната дизайнерка и майка на четири деца жонглира умело с модната си империя и ангажиментите към семейството. Очаква се съвсем скоро да я видим за първи път на корицата на Вог в САЩ, след като няколко пъти се е снимала за британското, руското и турското издание на модната библия.

Коментари

3 aa
  05 май 2013 | 01:20 отговор
 

До 2ри коментар, моля те кажи как се казваш, защото начина по който си написала коментара ми прилича на една моя приятелка хаха

 
2
  02 май 2013 | 00:16 отговор
 

Голяма суета,ей Богу!Само ги вижте на снимката-голяма поза ,голямо чудо...Ей,при съпруг Бекъм и славата на Спайс гърлс ,но все пак при съпруг Бекъм-и с 5 деца да е,ще си изглежда перфектно/да живеят козметичните хирурзи,салони и т.н./,а дали ще е дизайнер или нещо друго-аплодисментите щяха пак да са налице..Хората като си "нарочат" нещо и си го величаят или пък обратното-охулват.При всички случаи тази не е нещо по-специално.Светът познава и много по-добри!

 
1
  02 май 2013 | 00:09 отговор
 

Е,и?

 

Добави Коментар