Автор
Пепа Попова - Пепита

Виктория Бекъм за новата си колекция: жената трябва да е уверена и чувствена

Започна Седмицата на модата в Лондон, а с нея и нашия обзор на най-интересното, случващо се там. За трети пореден път Виктория Бекъм реши да представи своите нови творения премиерно не пред любителите на модата в Ню Йорк, а в родния Лондон.
Основните гости на модното шоу на Пош Спайс бяха традиционно членовете на семейството на дизайнерката - най-добрите места на първия ред заеха Дейвид Бекъм с децата: 20-годишният Бруклин, 17-годишният Ромео, 14-годишният Крус и осемгодишната Харпър. Хелън Мирън и Анна Уинтур също дойдоха да оценят новата колекция.

View post on Instagram
 

Виктория Бекъм представи дрехи, които са доста по-меки като линии и усещане, отколкото традиционните материи и кройки, с които досега работеше. Самата колекция не удиви публиката с някакви смели експерименти, но свободните рокли с набори зададоха основните ѝ характеристики, а именно – лекота и ефирност, а основният изразен инструмент се оказа цветът.

Видяхме и елементи, които идват като повторение и продължение от предишната колекция. Например: бялата рокля с тъмен принт във формата на вериги този път видяхме в преработен вид - сякаш нарисувана с молив върху хартия.

В колекциите на Виктория можем да намерим винаги перфектните сака и панталони, издължаващи краката. Видяхме и леещи се копринени рокли до глезените с деликатни извивки и плавни линии, без акцент върху талията и с дълбоки V-образни деколтета. Ръкавите са дълги, а маншетите почти докосват върховете на пръстите.

"За мен е важно дрехите да дават увереност и в същото време да позволяват на жените да разкрият своята чувственост", така описа самата Виктория своя моден подход. Ето и малка част от него:

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram