Автор
Woman.bg

Вижте българката, която стои в ложата на кралица Елизабет II

Каролина Александър бе единствената българка, която бе гост на серията конни надбягвания Royal Ascot 2018.

Провеждането им е традиция от далечната 1711 г., когато на престола е била кралица Ана, а към днешна дата ВИП персони от цял свят се събират на ежегодния фестивала до Лондон.

Събитието е дългоочаквано от всички дами, които използват повода да покажат най-красивите си шапки, някои от които с изключителен дизайн и внимание към детайла. Празникът се организира заедно със състезанието Златната купа на Ascot, което се радва на огромно медийно внимание. Нейно величество Елизабет II, принц Хари и херцогиня Меган Маркъл, както и още членове на кралското семейство, бяха сред гостите на откриването на Royal Ascot.



Каролина Александър бе на събитието, което съчетава едновременно стари традиции и блясъка на модата, в компанията на своя годеник Емир Сарар, който е наследник на компанията SARAR - един от най-големите производители на текстил в световен мащаб. Двамата получили специална покана за Royal Ascot от техния приятел Aly Saifullah Khan, наследник на една от най-видните политически и бизнес фамилии в Пакистан, базирана в Исламабад.

Компания на българката по време на едно от най-престижните събития в света правеха Лейди Александра Сайкес, световноизвестната дизайнерка Нина Наустдал и Лейди Ана Оксмантаун, която от години живее между Лондон и Ирландия. Лейди Оксмантаун е омъжена за лорд Патрик Оксмантаун, чийто баща е граф на Rosse, а чичо му е Лорд Сноудън-известен фотограф и бивш съпруг на покойната принцеса Маргарет, сестра на кралица Елизабет.

През миналата година Каролина Александър бе гост на яхтата на милиардерската дъщеря Клоуи Грийн в Сен Тропе. Най-тиражния британски таблоид Daily Mail публикува тогава разширен репортаж и папарашки снимки. По време на приятелския уикенд, компания на лодката им правеха американската актриса Мишел Родригес - станала популярна с участието си във филмите „Бързи и яростни“ и сериала „Изгубени“ и 31- годишния филмов продуцент и предприемач Мохамед Ал Турки, син на Шейх Абдул Азис Али Ал-Турки от Саудитска Арабия.

Каролина ще прекара и това лято в Монте Карло заедно със своя годеник Емир Сарар. През есента двамата ще лансират нова модна линия, чиято световна премиера ще бъде в Истанбул.



Красавицата, която е завършила образованието си в Монако продължава да менажира и един от големите онлайн магазини за дрехи - JANCAIL.COM.