Една от модните богини, чийто стил обожаваме, е Кейт Мидълтън. С всяка своя поява в обществото тя доказва, че е дама с вроден изтънчен вкус и дори всекидневната ѝ визия е елегантна. Как го прави?

Херцогинята на Кеймбридж разчита не само на стилните тоалети, за да бъде красива и безупречна. Тя си има и любими аксесоари, които прибавят щипка блясък, дори и когато е решила да заложи на дънки, вместо на изискана рокля.



Най-обичаното от Кейт бижу е чифт перлени обеци, които тя обожава да носи. Херцогинята е украсявала ушите си с тях десетки пъти. Виждали сме ги и по обикновени, и по специални случаи, просто защото те винаги прибавят изтънченост на визията ѝ.



Красивата херцогиня носеше любимите си перлени обеци и след раждането на дъщеря ѝ Шарлот през 2015 г. при изписването от болницата. Те бяха част от визията ѝ и малко след раждането на принц Джордж. Очевидно този аксесоар е важна част от стилния ѝ гардероб.

А вие имате ли си любим аксесоар, който носите винаги?

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.