Вижте най-красивите тоалети от шоуто на Гучи - 'Парад на любовта'

Шоуто на "Гучи" под надслов "Парад на любовта" бе едно от най-очакваните модни събития напоследък. На ревюто заблестяха десетки звезди, които разходиха последните шедьоври на модния гигант, утвърдил се като емблема на стила.

Сред гостите видяхме Майли Сайръс, Оливия Уайлд, Гуинет Полтроу, Уинона Райдър, Били Айлиш, Дакота Джонсън и много други.

Някои заложиха на ексцентрични визии, други на женствени рокли, а трети се появиха като дами в костюми на джентълмени. Все пак става дума за творчеството на компанията "Гучи" - оригиналността и вечният стил се преплитат винаги.

Майли Сайръл например заблестя като истинска кабаре звезда в рокля на лъскави ресни, съчетани със златни обувки за танци и клъч и шал от пера, който е много характерна част от всяка подобна визия.

View post on Instagram
 

В същия дух беше облечена и Били Айлиш, която е заложила на свободен дантелен костюм и шапка от камъни, каквато можете да видите във всеки филм, посветен на кабарето.

View post on Instagram
 

Дакота Джонсън се появи с подобна визия, но тя бе избрала да покаже перфектно изваяните си крака в доста къс тоалет - рокля от черни пера с щедро деколте, чак до пъпа и с бляскави елементи по средата. Тоалетът ѝ бе съчетан с интересен фигурален чорапогащник и черни сандали на токчета.

View post on Instagram
 

Гуинет Полтроу избра да бъде с по-момчешка визия, като заложи на елегантен червен костюм от панталон чарлстон, сако и светлосиня риза. Бихме добавили, че видът ѝ бе подходящ за строга офис обстановка, особено с косата ѝ, прибрана на кок.

View post on Instagram
 

И сега внимание - тук ще стане много, много горещо, защото ще ви споделим снимка на Оливия Уайлд от вечерта:

View post on Instagram
 

Трудно бихме описали с думи този сексапил, но едно е сигурно - актрисата успя да обере всички точки с този тоалет снощи! Стил, елегантност и много сексапил, събрани в едно.

По подиума се разходиха и някои звездни господа, като Джаред Лето и Макколи Кълкин, чиито визии, вярвайте, много скоро ще се превърнат в тотален тренд.

А кой е любимият ви тоалет от новата колекция на "Гучи"?