Автор
Woman.bg

Вижте с какви тоалети блеснаха "Жените на годината" (Снимки)

В края на 2018-а бяха раздадени наградите за "Жени на годината" от популярното списание "Glamour". Много блясък и женственост се видяха на церемония в Ню Йорк.

Годишните отличия се връчват на тези жени, които "променят правилата на играта и проправят път за останалите". Отличените дами налагат промяната в света не само чрез своето изкуство, но и чрез действията си.

Бившата първа дама на САЩ - Мишел Обама, беше сред отличените тази година. Тя обаче не присъства на церемонията. Актрисата Джанел Моне заяви пред публиката, че с нетърпение очаква да прочете автобиографията на бившата стопанка на Белия дом.

Освен г-жа Обама сред тазгодишните носителки на "Жена на годината", се наредиха - топмоделът Криси Тийгън, американската певица Джанел Моне, американската активистка Ема Гонзалес и гимнастичката Али Райсман.

По червения килим погледите привлякоха моделът Карли Клос, актрисата Амбър Хърд и манекенката Коко Роча, която бе избрала наистина оригинален тоалет - бяла рокля със... сини крила.

Участниците в церемонията отбелязаха, че трагичните горски пожари в Калифорния, взели не една жертва, си имат причина, и тя се нарича глобално затопляне.