Автор
Woman.bg

Вижте тоалета, с който Амал Клуни очарова принц Чарлз

Тя пленява не само със стил, но и с интелект. Тя е международно признат юрист, борещ се за правата на човека. Тя успя да превърне вечния ерген Джордж Клуни в любящ съпруг и баща.

Тя е изящната Амал Клуни и днес обръщаме поглед към визията, която красавицата демонстрира на прием в Бъкингамския дворец.

41-годишната Амал и 57-годишният Джордж бяха канени на събитие, организирано от принц Чарлз. За бляскавата вечер тя бе подбрала вечерна рокля в бяло, съчетаваща в едно стилно излъчване и дързост. Дрехата е дело на Jean-Louis Scherrer и е част от котюр колекция на бранда от далечната 2007 година.

Амал и Джордж бяха заснети да си говорят и да се смеят с принц Чарлз, като британските медии не пропуснаха да подчертаят, че синът на кралица Елизабет II е бил очарован от съпругата на холивудския актьор.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Амал и Джордж Клуни са близки приятели на херцога и херцогинята на Съсекс - Хари и Меган. Те не само бяха гости на сватбата им, но се заговори и че е възможно да станат кръстници на детето им.

Меган и Амал се познават от известно време и споделят общи интереси, писа неотдавна британската преса. 41-годишната адвокатка по човешките права е създала стабилно "естествено приятелство" с Меган след преместването на американката в Обединеното кралство.

Амал е помогнала на любимата на Хари да се чувства комфортно и добре в условията на една нова и непозната за нея среда, каквато е британската столица, твърдят от списание People.