Месецът на абитуриентските балове е все още далеч, но за тези от нас, които са завършили гимназия преди повечко, от колкото ни се иска да си признаем, години, никога не е прекалено рано, за да си припомнят прекрасните мигове, които това първо голямо официално събитие е донесло със себе си.

Затова днес ще си дадем няколко минути, през които да се върнем към този ден, да разгледаме стари снимки и да се посмеем на визиите си, защото истината е, че колкото и усилия, пари и нерви да хвърлите в тоалета, прическата, грима и аксесоарите за абитуриентския си бал, модата се мени и все някога, понякога не след дълго, всеки изглежда малко нелепо и ретро... дори в собствените си очи.

Затова съветът ни към тазгодишните абитуриенти е да се отпуснат и да се забавляват, защото приготовленията са продължителни, но денят минава като един миг и после ви остават само спомените, така че постарайте се те да са хубави!

А за това колко ретро изглеждат след време визиите от абитуриентския бал, неопровержимо се доказва не само от начина, по който ние сме изглеждали на бала, но и този, по който са изглеждали някои от най-известните личности от съвременния шоубизнес.

Това си ясно си личи от облика от абитуриентската нощ на един от най-харесваните актьори в света – Брад Пит.

Из интернет пространството циркулира снимка, на която красавецът е направо неузнаваем – с дълга коса и костюм, доста демоде изглеждащ към днешна дата, а компания му прави тогавашната му приятелка - Тоня Уестфален, която е съученичка на Брад от Спрингфилд и негово гадже в продължение на 4 години.

"Когато гледам негови филми, се чувствам доста странно, защото съм докосвала и обичала мъжа, по когото въздишат хиляди. Но той беше моята първа любов, както и аз неговата", призна преди време Тоня, която пази топли чувства към Пит, въпреки че той е този, който е прекратил отношенията им.

Любимата ни приятелка Дженифър Анистън сигурно също е била с визия по последна мода на бала си през 1984 година, но когато гледаме снимката и днес, не оставаме с такова впечатление.