Vogue го могат - партито за 130-годишнината на модната библия шашна света

16 септември 2022 | 15:12
8031
2
Getty Images/Instagram
2

В Ню Йорк се проведе грандиозното шоу Vogue World, посветено на 130-годишнината на модното издание, което събра най-звездната публика. Всички “големи” бяха там: от Джаред Лето до Кание Уест, от Шалом Харлоу до Ирина Шейк. Серина Уилямс откри шоуто, Михаил Баришников танцува пламенно, а Бруклин Бекъм и Никола Пелц дебютираха на подиума.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@luhfrommars)

 

Настоящият главен редактор Анна Уинтур превърна честването на 130-годишнината на Vogue в грандиозен градски празник. Всеки фен, който имаше от 130 до 3 хиляди долара в джоба си можеше да присъства  - билети от различни категории "VIP" се продаваха онлайн.

Шоуто започна с екип от бегачи, които излязоха на тъмния подиум със своите знамена, подобно на атлетите по време на годишния маратон в Ню Йорк. След няколко секунди прожекторите светнаха и на подиума се появи кралицата на съвременния тенис - Серена Уилямс, която преди няколко седмици обяви края на спортната си кариера. Тя откри шоуто в тоалет от Balenciaga в метален цвят, специално създаден за нея, заобиколена от млади тенисисти. Серена символично премина не на фона на музикален съпровод, а на запис на свое интервю отпреди 22 години, в което споделя основната си мечта - да промени тениса и да внесе нещо ново в него.
След това модели започнаха да се появяват на подиума в различни визии, разделени на тематични блокове. Първо група момичета излязоха в тоалети, вдъхновени от спорта, след това можеха да се видят най-добрите визии на есента в ретро-шик стил, след което на подиума дефилираха модели в най-добрите традиции на бохо движението.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @superhighstilettos

 

Несъмнено един от най-запомнящите се моменти беше появата на балетиста Михаил Баришников, който този път заложи на съвременна хореография. Празникът беше придружен от музикалните и танцови изпълнения на Lil Nas.


Съдейки по кастинга, Уинтур ясно си бе поставила задачата да демонстрира ненатрапчиво влиянието и връзките си и да даде да се разбере, че с такъв багаж й е рано да се пенсионира. Подиумът събра всички звездни модели на последните десетилетия: от Хелена Кристенсен и Шалом Харлоу до Бела и Джиджи Хадид и Ирина Шейк, от Лара Стоун до Лила Мос. Те показаха тоалети от актуални колекции на различни марки, сред които Balenciaga, Versace, Prada, Altuzarra, Ralph Lauren и др.

 

 

 

Коментари

2 Иван
  23 септември 2022 | 12:38 отговор
 

Не ми хареса висшата мода в това празненство. Няма никакви стари капаци от тенджери и прогнили въжета.

 
1 лека завист
  16 септември 2022 | 16:24 отговор
 

Хора с пари и без грижи!

 
 
:}}
16 септември 2022 | 17:09

хората са си го направили,на тях да им е добре ане като в бг:}}

Добави Коментар

Най-четени