„Преди 5 години ми беше поставена диагноза рак. Мина време и получих най-прекрасната новина в живота ми – бях излекувана. Веднага се обадих на съпруга си и го попитах дали иска да се оженим повторно в деня на втората ни годишнина. Чувствах, че това е перфектният начин да отпразнуваме живота и по-специално - безсмъртната любов, която ни свързва. Разбира се, той се съгласи, затова набързо организирахме събитието. За три седмици”.

Това е истинската история на една силна любов и една реална сватба.

Причината да сме свидетели на снимките от сватбата на Антоанет, великолепната булка, и нейният съпруг Ланс е, че те са дело на близката им приятелка и сватбена фотографка Ерика Локс.

Двамата се срещат и женят в Сан Франциско, но в момента живеят и работят в Минеаполис, където Антоанет има собствен бизнес – луксозен бутик на име PAPERISTA.

За да отбележат втория най-важен ден от съвместния им живот те избират отдалечена от градската глъч винарна в Сонома.

Избират провинциалната обстановка, заради спокойствието, неподправената красота и чистота на природата. Събират най-тесен кръг от близки, за които приготвят ароматно вино и вкусна домашна храна.

Обстановката във винарната напомня селски уют, на който можем да попаднем в почти всяко закътано селце в България.

„На сватбения си ден се врекохме в любов и всеотдайност. Досега сме създали общ дом и живот с обещанието, че ще изградим заедно и нашето бъдеще. Днес сме щастливи, че ще се вречем отново и още веднъж ще си обещаем да се обичаме и уважаваме един друг, в добри и лоши моменти, дотогава, докогато ни е писано да сме живи”.