За или против бебешки токчета?

04 април 2017 | 08:16
8388
6
снимки: Facebook
6

Преди няколко дни компанията за бебешки обувки Pee Wee Pumps скандализира много майки, като пусна на пазара бебешки обувки на токче. 

Във фейсбук страницата на бранда потребителите написаха много противоречиви коментари под снимките от рекламната кампания, като повечето от тях критикуваха новия продукт. На изображенията малките момиченца са облечени в красиви бебешки рокли с аксесоари като перли, пера и камъчета. Загрижени родители определиха снимките като обидни за децата, защото това облекло и токчетата не подхождали за тази възраст. 

"Сигурно се шегувате! Съжалявам, но това не е нормално! Децата трябва да изглеждат като деца, а не да бъдат обличани като проститутки!" пише подразнена майка в страницата на Pee Wee Pumps във фейсбук. Друга добавя още: 

"Кой купува тези ужасни обувки? Те извращават децата!"


В отговор на нападките, директорът на компанията, Мишел Холбруук споделя, че не ги приема твърде насериозно:

" Тези обувки са просто аксесоар за 6-месечни бебета, които тепърва започват да лазят. Обувките не са за ходене, а за сладко украшение. Много майки ги използват за фотосесии на бебетата си". Очарователните обувки наподобяват детски пантофки като към тях е прибавено меко ниско токче. Някои го намират за елегантно, други за вулгарно. 

А вие, дами, какво ще кажете за подобен аксесоар за бебета?

Коментари

6 Галя
  07 април 2017 | 12:03 отговор
 

Отвратително и извратено. Подигравка с малките невинни същества и чесане на ниското его и самочувствие на майките!

 
5
  05 април 2017 | 04:19 отговор
 

Вулгарни са, факт, само прости кифли биха купили това за бебе! Извратена работа!

 
4 DBB
  04 април 2017 | 18:02 отговор
 

За всеки влак си има пътници, както за казали хората. Аз, лично никога няма да обуя на детето си такива обувки, независимо дали ще му правя фотосесия. Децата са деца и съм на едно мнение с коментара от статията, че трябва да изглеждат, като такива. Разбирам да сложиш голяма джуфка на главата на момиченцето или папийонка на момченцето, ама токчета...?! Със сигурност, обаче ще се намерят майки, които да ги вземат за дъщерите си.

 
3
  04 април 2017 | 15:42 отговор
 

Седи супер грозно, неестествено и профански, а моделчетата са топ по-дебели нямаше ли?

 
 
05 април 2017 | 00:06

Ти бебе на живо виждал/а ли си?! Айде сега и бебетата били дебели! На диета ли да ги сложат според теб?

2
  04 април 2017 | 11:32 отговор
 

малки пухкави къси крачета с токчета... интересно на кой педофил му е хрумнала изобщо тази идея; и не, никога няма да ме спечели тази мода :(

 
1
  04 април 2017 | 10:16 отговор
 

Моя позната преди години, много години купуваше блузка с паднало рамо за двегодишната си дъщеря и каза - "ауууу, колко е секси". Хора всякакви...

 

Добави Коментар

Най-четени