Автор
Роси Кацарова

За поредна година: Да живее шапката!

Снегът вече се превърна в част от градската действителност и ни подкани да извадим от гардероба нейно величество шапката.

Този красив аксесоар, който не само идва на помощ, за да ни стопли през студените месеци, но и за да внесе много стил и изящество към визията ни. А кои ще са актуалните модели шапки през идния сезон, може да видите в следващите редове:

Федора

Предлагаме ви да заложите на федора в бургундско червено или бежов нюанс, която ще предпази лицето ви от метеорологичните особености на сезона. Ако е решена в някой от споменатите цветове, тя ще бъде пленителен детайл във визията ви и ще ви спаси от черната гама, към която често залитаме през есенно-зимния сезон.

Френска барета

Този тип шапка няма да ни предпази особено много от студа, нека си го кажем. Но пък ще внесе много женственост и нежност към зимния ви тоалет. Асоциираща се с шик визията на парижанките, баретата е идеално допълнение както към по-елегантния облик, така и към дънките, шушляковото яке и кубинките.

http://liketk.it/2tHeg #liketkit @liketoknow.it #stripe #stripes #overalls #beret

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on

Плетена шапка

Ако съдим по ревютата на топдизайнерите, плетените шапки излизат от забвението, на което модните асове ги бяха подложили. Този тип шапка отново се задава на хоризонта, като вариациите са безброй и могат да включват както пухкав помпон на върха, така и декорации с капси и перли.

Шапки от естествен косъм

От няколко години традиционните руски шапки набират скорост по световните модни подиуми. И това е съвсем естествено, защото те са не само ефектна наслада за очите, но и когато градусите паднат под нулата, умело ще ви предпазят и от най-мразовития вятър.

Лентите/Шапки с надпис

Друг хит този сезон, който идеално се съчетава с по-небрежна ежедневна визия, са изчистените вълнени шапки или ленти, върху които е поместено логото на даден бранд.

LADY. GAGA. FULL #TOMMYxGIGI.

A post shared by #TOMMYxGiGi (@tommyxgigi) on