Автор
Woman.bg

Жените, които диктуваха модните тенденции през 2018-а (Снимки)

Има жени, които сякаш са орисани да диктуват модните тенденции. Благодарение на медиите познавете техния стил на обличане и предпочитания как да изглеждат на определени събития.

Списъкът започва с имена като Амал Клуни и Меган Маркъл и стига чак до Карди Би и Ким Кардашиян. Определено през 2018-а видяхме много интересни тоалети и какви ли не визии именно от тези дами, които обикаляха различни светски събития и големи модни форуми.

Несъмнено една от най-обсъжданите дами бе Меган Маркъл, която в началото на годината мина под венчило и каза "Да" не на кой да е, а на принц Хари. Това, разбира се, я превърна в най-наблюдаваната жена в световен мащаб. Всяка нейна стъпка се следи с интерес, като под голямо внимание е подложен и аутфитът ѝ. Това, което прави впечатление при облеклото ѝ е изборът на рокли с голи рамене, във формата на лодка. Просто запазена марка!

Именно на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари още една дама направи впечатление. Това е съпругата на Джордж Клуни - Амал. Брюнетката се появи с рокля в патешко жълто и беше определена за една от най-красивите гостенки на тържественото събитие. Е, няма да си кривим душата - изглежда перфектно.

И така стигаме и до дамите от шоубизнеса. Една Карди Би, например, е истински хамелеон. Тя сменя по няколко визии на месец. Според случая...

Друга красавица от шоу средите е Ариана Гранде. Младата изпълнителка, която има толкова много последователи в социалната мрежа и набира все повече популярност сред младежите, също показа, че може да провокираи с... мода.