Златен глобус 2023: Всички най-красиви визии на звездите на червения килим

14 януари 2023 | 11:15
1174
1
Getty Images/Instagram
1

След миналогодишно прекъсване, Златните глобуси с завърнаха в Бевърли Хилс, Калифорния, за да удостоят отново най-добрите филмови и телевизионни изпълнения на годината. Традиционно холивудските звезди минаха по червения килим, за да дадат началото на сезона на наградите с комбинация от блясък и авангарден стил.

Сред най-забележителните визии внимание заслужават ултра-женствените тоалети със скъпоценни материи, богати на декорации и пайети. Дори предвид отсъствието на бившия си креативен директор Алесандро Микеле, Gucci изигра водеща роля на червения килим: бялата рокля на Мишел Уилямс, обсипана с волани, бе пример за перфектния баланс между драма и изисканост, както и бонбонено розовата рокля-бюстие на Джулия Гарнър.

 

 

 

Жълтата визия на Dior, представена от Аня Тейлър Джой ни припомни как трябва да изглежда вечния и едновременно с това модерен стил. Мишел Йео, която спечели наградата за най-добра актриса, също блесна в пеплум с пайети на Джорджо Армани.

 

Сред мъжките визии не липсваха ексцентрични избори: актьорът Джереми Поуп избра класически костюм на Dolce&Gabbana, но в черна кожа, която му придаде младежко усещане. В едноредов оранжев костюм Zegna, Андрю Гарфийлд доказа, че мъжката мода може да бъде забавна. Водещият Джеръд Кармайкъл започна шоуто в розов сатенен костюм, който също заслужи вниманието ни.
Ето и най-красивите визии от вечерта на Златните глобуси 2023.

 

Коментари

1
  20 януари 2023 | 21:50 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3000 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени