Автор
Пепа Попова - Пепита

Звездни гости и зашеметяващи тоалети на приема amfAR Gala Cannes

Вчера вечерта премина едно от най-чаканите и бляскави събития, провеждащи се в рамките на филмовия фестивал в Кан - традиционният благотворителен гала прием amfAR Gala Cannes. И тази година звездните гости се събраха традиционно на територията на пет-звездния легендарен хотел Hotel Du Cap-Eden-Roc и се включиха в благотворителния търг в подкрепа на борбата със СПИН, който от години преминава под мотото „Кино срещу СПИН“.
На сензационния фон на хотела и Средиземно море зад него актриси, модели и певици тази нощ показаха истински холивудски блясък в съответствие със строгия дрескод – всички бяха с елегантни рокли до земята.

View post on Instagram
 

Тази година галата бе по-бляскава, отколкото в миналото, благодарение и на Giambattista Valli и H&M, които избраха да обявят началото на сътрудничеството си по време на изключителната black tie афера.
Първата рокля от новата колекция бе представена от топ модела Кендъл Дженър. Тя привлече погледите на всички присъстващи благодарение на невероятната фантазия от розов тюл. Кендъл Дженър, Киара Ферани, Бианка Брандолини, Крис Лий, H.E.R. и Рос Линч се появиха в тоалети от тази колекция, превръщайки червения килим на amfAR в истински моден подиум.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Сред гостите бяха и Нина Добрев в прекрасна черна рокля с бюстие на Dior, Изабел Гулар в провокативна и интересна рокля по тялото на Julien MacDonald, Коко Роша в Ashi Studio, Наташа Поли в Atelier Versace, Дуа Липа във Valentino, Стела Максуел в Atelier Versace, Жозефин Скривър в Alberta Ferretti, Уини Харлоу в Richard Quinn.