Защо мъжете си падат по рускини? Защото красотата им е оръжие, а те са добре въоръжени

13 юни 2019 | 14:02
32675
12
снимки: Getty Images, Unsplash, Pixabay
12

Светът се е прегърбил от проблеми, куца към ръба на плоската Земя и може да падне оттам, но мъжката част от населението си има други интереси.

Колективният мъжки ум не търси решението на екологичните и военни драми, не – колективният мъжки разум търси в Гугъл рускини. Ще кажете, че те ще спасят света.

Руски мечтани момичета, хубавици с цел брак, московчанки за ескорт, дълбоко запазени в идиличната провинция матрони с порцеланово сини очи, за да родят деца. Там са всички архетипи на мъжките копнежи, но в красиви и стройни тела, които още от детската градина правят мост от стойка и флиг флаг, без да свалят безупречната си униформа.

Мир, благоденствие, чистота и ред в ежедневна идилия. Ясен и красив живот, подгизнал от романтика. Ей такива едни мечти витаят около рускините и търсенията в мрежата на „руско момиче“ надвишават милион и кусур на месец. Търсения, гравитиращи около женската красота и цялата и разгърната митология. Запитвания, чиито връх е през май, когато всичко цъфти.

Търсенето в мрежата на французойки е учудващо ниско, а търсенията на американки не е с цел запознанство и брак, а са практични търсения за намиране на име за момиче или подходящи дрехи. Брак, не. Секс, не.

Рускините са обект на неотложни и императивни желания и идеята за красотата им се защитава като религия и като френологичен факт. „Оп, още една Ана Курникова!“

Наистина, не е трудно да се открие рускинята в многоезичната тълпа на който и да е мегаполис. Светлото момиче на висок ток, облечено във вечерна рокля, което се е запътило не на опера, а за да купи ябълки. Може да я видите и сутрин, когато другите едва отварят очи, да пие кафе със завършен грим. Може да я заговорите на всякакви теми. Рускините са минали през широкоспектърната си образователна система и са умен събеседник.

Ще ги видите и на кориците на най-реномираните лайфстайл списания: Наталья Водянова, Евгения Володина, Анна Вялицына, Саша Пивоварова, Влада Рослякова, Мария Шарапова. Присъствие, неповторимост и очи, в които да се удавиш.

ТЯ не остава незабелязана. Процентът рускини, облечени секси, е много по-висок от където и да било и другаде - красотата е оръжие и те са добре въоръжени. При някои крайната деликатност и дворянска аристократичност респектират, а други са забележителни със заповедния глас и презрителен поглед. Общото е, че са феминистки, пламенни патриотки, борци за правдата и безотговорни гуляйджийки, когато са на кеф.

Те са десет милиона повече от руснаците и ги превъзхождат неколкократно по стрелкова мощ.

Рускините са фертилни. Жената на Фьодор Василиев родила 69 деца между 1725 и 1765 година. 16 от тях близнаци (е, не в едно раждане). Общо 27 раждания. И в онези трудни времена 67 от тези 69 деца оживели.

Фьодор не е раждал, а Фьодорица. Рекордът си е изцяло неин.

Рускините често чупят рекорди – имат ги и в парашутните скокове и в подводното гмуркане и в олимпиади. Щангите и борбата, благородно са ги отстъпили на други по-пригодни.

Сигурно пропускаме нещо важно, а не бива. Руските момичета обичат (мрат за комплименти). Ако фактът на нейното великолепие не бъде отбелязан и льольото ухажор пропусне да кажете колко добре ѝ стои роклята, е загубен и това си има сериозна причина. Ухажорът може и да си мисли, че всичко това е изобилна и естествена природна красота, а не подозира колко часове макиаж и усилие в подбиране на дрехи са необходими. Този простичък комплимент е страшно нужен, но е по-добре следващите комплименти да не са прости. В Русия четенето е национален спорт. Красноречието ще бъде оценено.

Е, за красотата и други добродетели казахме доста, а за дързостта ще бъдем пределно кратки. Тя е у онзи, който търси и търси руска съпруга, докато ТЯ го хване.

Автор: Любомир Николов

Четете още: Тайната на жената, която никой мъж не би напуснал

Коментари

12 Unnamed
  06 април 2020 | 12:55 отговор
 

Не съм съгласен че са най-красиви. Има си много красиви българки, има и красиви италианки, това просто е наложено сред обществото като белег или дамгосване, че били най-най. Всичко е до човека както една жена по-горе правилно се изрази :)

 
11
  09 март 2020 | 14:52 отговор
 

ЗАЩОТО РУСКИНИТЕ ПО ПРИРОДА СА РАЗВРАТНИЦИ! ТЕ СЕ ОТДАВАТ ЛЕСНО И БЪРЗО С КОЙТО СИ НАБЕЛЯЗАТ!ТОВА ИМ Е НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА И ДОСТОПРИМЕЧАНИЕ!

 
 
даама
07 септември 2020 | 12:47

айде познай дали българките са лесни ... особено ако не си българин

10 буквално–Хитлер
  27 октомври 2019 | 03:27 отговор
 

Кви са тия порностотии от времето на соца...ние "младите" (визирам 25+) нямаме тая мания по русия като предишното поколение. Ако искаш най секси секси жени от цял свят майката му е Азиатки, латиноамериканки и даже израелки...рускините имат куп недостатъци за които ме мързи да изреждам.

 
9
  30 септември 2019 | 22:34 отговор
 

"На вкус и цвет, таварищ нет."

 
8 Миро
  16 юни 2019 | 14:53 отговор
 

Грубо сексистко! Всички дами са красиви. И не виждам лошо да им се възхищаваш. Красотата ще спаси света. А тази история с "империята на злото" я оставете на Иво Инджев.

 
7 Ивански
  14 юни 2019 | 15:46 отговор
 

Рускините са уникални с божествени тела и доста хитри. Не знам кой набеди българката за най-красива, но чак ми е смешно като изляза на улицата и се огледам

 
 
S
18 август 2019 | 19:44

Да не кажа ние българките като се огледаме какво виждаме...

 
мина
09 май 2021 | 18:48

да, ние българките виждаме тъмни, не много високи раэплути балкански мъже. Ех, как харесвам високите руси синеоки скандинавци или германци...

6 Бг мама
  14 юни 2019 | 15:10 отговор
 

Аман от мухляри, чукайте си българските жени, не тея рускини долни

 
 
30 септември 2019 | 22:13

Долни? 200 000 войници руски са умрели за да бъдем свободни и толкова руски майки са останали без синовете си. Долен е човек, който няма благодарност и уважение.

5
  13 юни 2019 | 20:56 отговор
 

Когато мъже говорят колко много мъжете харесват рускините, жените да замълчат!

 
 
13 юни 2019 | 22:16

Не сме мълчали. Аз написах коментар 2 и съм жена.

4
  13 юни 2019 | 19:45 отговор
 

 
3
  13 юни 2019 | 17:26 отговор
 

Факт е, много са красиви. Като кукли са. Особено докато са млади, после голяма част заприличват на лелки. А руските мъже като цяло са доста неприятни, с едни блуткави физиономии.

 
 
Руснака
13 юни 2019 | 20:27

Блудкави се пише, българино!

 
30 септември 2019 | 22:07

Рускините напълняват,защото много работят и много повече ядат, точно като българките.Много руснаци са алкохолици, много българи са готованковци в къщи и навън.

Добави Коментар