Често привидните ни недостатъци се оказват очарователни предимства в очите на противоположния пол. Срамувате се от твърде заоблените си форми? Мъжете пък може тайно да се облизват, виждайки тъй вълнуващата ви фигура. Притеснявате се от бръчиците в ъгълчетата на очите си? Обожателите ви пък са готови да си продадат душата за една ваша усмивка.

Всяко едно несъвършенство крие в себе си някакъв особен чар. Например представителките на някои зодии се притесняват твърде много заради прекомерната си самостоятелност, избухливия си характер, излишната си кроткост или непреодолимия си мързел. Астролозите също отбелязват тези характерни черти като отрицателни, но пък мъжете често си губят ума именно по подобни особености. Представяме ви Топ 3 на зодиакалните знаци, на които мъжете най-трудно устояват.

Бронзов медал – Везни



Едно момиче Везни може да замени цял харем и на най-взискателния султан. Като същинска магьосница тази виртуозна красавица всеки път ще се появява пред очите на любимия си в нов образ. Тя е очарователна, тайнствена, възхитителна, способна да омае всекиго. Тя е остроумен събеседник и внимателен слушател. Везните могат да поддържат разговор на всякакви теми в продължение на дни. Лекотата, с която се носят по вълните на живота, неизменният им оптимизъм и лекият им нрав правят представителките на този знак всеобщи любимки.

Момичетата Везни лесно се сприятеляват и винаги са готови да направят комплимент на някого, да се обадят или да напишат някоя очарователна бележка. Приятелите им ги намират за мили и сърдечни.

Дамите, родени под този знак, се отличават както с физическа, така и душевна красота. Те имат изтънчена душа, вродено чувство за такт и обожават всичко прекрасно. Разбира се предпочитат да имат до себе си и достойни кавалери – щастливият партньор на такава дама не бива по нищо да ѝ отстъпва. Впрочем Везните са доста самокритични – образът им трябва да отговаря на най-високите стандарти и при нужда безпощадно да се коригира.

Всички жени Везни са изключително женствени, което не може да не привлече мъжете. Понякога обаче тази особеност играе лоша шега на тези хубавици. Попадайки в трудно положение, те често стават абсолютно безпомощни и затова наблюдават пасивно случващото се, очаквайки помощ. Несъмнен плюс е обаче, че Везните са много изкусни любовници, защото знакът им се управлява от самата Венера.

Везните са същински батерии, които постоянно търсят къде да изразходят неизчерпаемата си енергия. Те във всеки един момент са готови да хукнат през девет планини в десета в търсене на приключения. Често тези хубавици се впускат в авантюри, без дори да си дадат време да обмислят нещата, разчитайки само на интуицията си.

Сребърен медал - Водолей



Момичето Водолей не иска да бъде обект на обожание, а по-скоро прекрасно произведение на изкуството. Тази дама не бърза в нищо, включително и в любовните връзки. Планирате първа среща с нея? Не разчитайте тя да приключи в леглото, както впрочем и втората среща. Очакването толкова увлича, особено когато „наградата“ направо излъчва чувственост.

Водолеите се отличават със силен интелект, живеят най-вече чрез ума си и изпълняват идеално всяка възложена им задача. Те се стремят да достигнат върха в кариерата си. Удовлетворените амбиции са много важни за тях. Когато търпят неуспех обаче, Водолеите не се отчайват, а се учат от грешките си.

Понякога тези неуморни труженички се захващат с мъжка работа – те като нищо могат да се пробват като зидари, строители или автомонтьори. Най-често обаче съдбата ги глези. Водолеите са рекордьорки по заемане на високи постове, а жените с власт са толкова секси! При това представителките на този знак смятат хората, които се вълнуват изключително от парични проблеми, за малоумни.

Приятелите са най-добрият вдъхновител на Водолейките. Те са отзивчиви и весели, чувстват се уверено в компания и обожават купоните. Отличават се с честност и откритост. Тези дами изобщо не умеят да лъжат и очакват същата искреност и от околните. Когато момичето Водолей се влюби, то е готово да открие душата си пред любимия, без да стаи абсолютно нищо.

Като хуманисти по рождение Водолеите често участват в световните борби за справедливост. Те са много чувствителни към страданията на околните, но не са склонни да изискват нещо в отплата за това.

Основният очарователен недостатък на Водолейките е техният инат. Ако тези момичета вярват в нещо, крайно трудно ще е да ги разубедите. Какво ги интересуват аргументите ви и фактите?

Златен медал - Дева



Момичетата Деви се измъчват с излишен самоконтрол, като при това са достатъчно толерантни към околните. Представителките на този знак са емоционални, колкото и другите рожби на Венера, но добре управляват чувствата си. Вътрешните стремежи на тези красавици остават в тайна за страничния наблюдател. Козът на Девите е сдържаността и умението да се държат сериозно и с достойнство. Въображаемият им болен мазол е скромността.

Девите искрено вярват в самоусъвършенстването и лесно се повлияват от чужда критика. Въпреки че тези хубавици имат отлично развита интуиция, те предпочитат да се доверяват на разума си. Животът им се крепи на три стълба – изкуство, музика и литература.

Момичетата Деви са сигурни, че са способни да се справят с всякакви трудности. Вкопчват се в проблемите като питбули в кокал и ги разнищват на парчета! Една Дева има енергия като за десет жени. Захване ли се с нещо, тя е сигурна, че никой не може да свърши това така, както тя самата. Впрочем, можете да се доверите на Девите – те са чудесни аналитици и обичат да пресмятат и предвиждат всичко, включително и в любовните отношения.

Представителките на този знак се отличават с добрина, търпеливост и щедрост. Те са прекрасни съпруги, майки и домакини. Тези дами са много педантични, обичат партитата в тесен кръг и запазват красотата си до дълбока старост.

Пресметливите до мозъка на костите си Деви губят всякаква бдителност и връзка с логиката, когато става дума за любимите им мъже. В света на любовта тези дами навлизат като на непозната територия – винаги са готови първо за опознаване и изучаване и после вече за развитие и подобрение.

Четете още: Тези 5 зодии ще изживеят главозамайваща промяна през 2020-та