Всички сме изпадали в ситуацията да се опитваме да разгадаваме мъжкото поведение, за да разберем дали даден субект от силния пол си пада по нас. Обикновено това се случва, когато ни липсват сигнали от негова страна, които да ни накарат да бъдем сигурни в неговите симпатии. Ето защо прибягваме към дешифроването на езика на тялото му, за да разберем дали се заблуждаваме, или този човек наистина ни харесва. Е, следните 10 признака потвърждават второто.

1. Повдига веждите си

Той повдига вежди, докато говори или просто щом срещне погледа ви? О, да – интересува се от вас и то много. Повдигането на веждите се дължи на факта, че той харесва начина, по който изглеждате и с любопитство следи това, което правите, когато сте наоколо. Не иска да ви изпуска от поглед и затова очите му изглеждат още по-големи, когато гледа към вас.

2. Ръцете му са влажни

Влажните длани говорят за вълнение от негова страна. Те са индикатор за това, че той се притеснява да не направи грешен ход спрямо вас и присъствието ви определено му носи напрежение.

3. Навежда се към вас

Това действие говори много и е отличен знак за огромно привличане. Особено ако сте на тихо място и би ви чувал и виждал добре дори и от разстояние, той предпочита да се наведе към вас, за да не пропусне нито дума, а и за да е близо до вас.

4. Диша тежко

Поема ли си той дълбоко въздух, когато сте наоколо? Ако отговорът е „Да“, то не трябва да имате колебания. По този начин той иска горната част от тялото му да изглежда по-голяма, а талията по-тясна. Дълбокото поемане на въздух му помага да се чувства по-привлекателен, също така и го успокоява.



5. Гледа те в очите

Съвсем ясно е, че щом той те гледа продължително, значи те харесва. По-големите смелчаци умишлено задържат погледа си по-дълго върху потенциалните си жертви. Ние обаче имаме една бонус подсказка за вас. Забелязали ли сте, че човек винаги поглежда този, когото харесва, когато се смее? Е, следващия път, когато сте заедно в компания и някой каже нещо смешно, обърнете внимание към кого поглежда вашият човек. Ако погледите ви се засекат, честито!

6. Усмихва се широко

И искрено. Ако той ви харесва, то усмивката ще се настани съвсем естествено върху лицето му. Ще държи да ви покаже хубавите си зъби, очите му ще се присвият леко и ще видите малки бръчки около очите му.



7. Вървите точно един до друг

Когато вървите по улицата, обърнете внимание дали той върви точно до вас. Ако се движи две крачки пред вас, то той е заинтересован единствено от себе си, но в случай че е точно до вас, значи вие сте обект на интереса му.

8. Внимателен е към вещите ви

Много е важно как се отнася той с вещите ти. Внимателен ли е, или по-скоро ги неглижира? Ако внимава как поставя палтото ви на закачалката, вместо да го метне встрани, значи той ви уважава и държи да забележите доброто му отношение.



9. Случайно ви докосва

Няма такова нещо като неволно докосване, особено когато се повтаря често. Щом ви докосва, значи му харесва да сте наблизо. Не бягайте.

10. Телефонът му сякаш не съществува

Всички обичаме да си губим времето, ровейки се в телефоните си, но когато наоколо има нещо по-вълнуващо, забравяме за този навик. Ако той не посяга към телефона си във ваше присъствие, то имате повод за радост.

Четете още: Любовницата му е с 25 години по-възрастна. Има ли шанс връзката им?