Автор
Антония Дамянова

13 зодиакални двойки, които са били заедно и в предишен живот

Зодиакалният знак е ключът към психологическата съвместимост с останалите хора. Освен това някои зодии имат астрологично предразположение да бъдат привлечени от конкретни зодии и да създават най-силните и щастливи връзки с тях. Според някои астролози представители на тези зодиакални двойки дори може да имат кармична връзка и да са били заедно в предишен живот на нашата или друга планета.

1. Овен и Водолей
Съвместимост: 100%


Те никога няма да скучаят заедно, което прави техния съюз много интересен и здрав десетилетия след сватбата. Това е най-редкият случай, когато хората могат съвсем хармонично да създадат съвместен семеен бизнес и да не развалят личните си отношения.

2. Телец и Рак
Съвместимост: 93%


Те са сериозни един към друг, улавят скритите нужди и желания на пратньора си. Телецът и Ракът могат да се гордеят с тясна физическа и емоционална връзка, която не се среща често в наши дни. Много е трогателно как тези знаци са искрено привързани един към друг и благодарни на половинката си за тази силна връзка.

3. Близнаци и Козирог
Съвместимост: 97%


Тези зодии имат феноменална духовна връзка, благодарение на която се чувстват силно привързани един към друг дори от разстояние. Буквално на втората среща и двамата получават усещането, че се познават от години, а може би и от предишен живот.



4. Рак и Риби
Съвместимост: 90%


Тези знаци пулсират на едни и същи честоти. Те се разбират добре помежду си и се гордеят със способността си да изграждат силна връзка. Те нямат нужда да се адаптират към капризите на партньора си, защото са твръде подобни на техните собствени. Те се разбират изключително добре, оценяват обективно половинката си, а също така са способни да съчувстват и да правят отстъпки.

5. Лъв и Стрелец
Съвместимост: 100%

Тези знаци обичат живота, себе си и приключенията и на тази основа те се събират и създават красив и силен съюз. И Лъвовете, и Стрелците са непримирими и винаги готови щедро да прощават. Лесно се разбират, тъй като имат сходни вкусове и принципи.

6. Дева и Телец
Съвместимост: 92%


Тихи и практични, тези знаци бързо намират общ език. Връзката им прилича на бавен валс, а не на страстно танго. Това е същата онази любов, която приказките и легендите разказват, завършвайки историята с финалните думите: „И те заживели дълго и щастливо до края на дните си“.



7. Везни и Близнаци
Съвместимост: 93%


Връзката на тези знаци е възвишена, поетична и основана на интелектуална комуникация. Способни са да се влюбят не във външния вид, а в чувството за хумор и харизмата на другия. Те са истински приятели, които споделят всички тайни с партньора си.

8. Скорпион и Рак
Съвместимост: 91%


Понякога, когато двама влюбени се съберат заедно, любовта им пламва ярко, но не за дълго. Ако обаче единият от тях е Скорпион, а другият - Рак, такъв съюз може да бъде безупречен. Не е нужно да се забавляват един-друг, достатъчно е просто да мълчат един до друг.

9. Стрелец и Овен
Съвместимост: 92%


Тези авантюристи са идеални един за друг, въпреки че имат упорит и понякога сприхав характер. Може да се справят и с най-трудните житейски изпитания, стига да са близо и да се подкрепят.

10. Козирог и Телец
Съвместимост: 89%


Те се обожават безкрайно и са невероятно страстни. Между тези два знака съществува толкова силна химия, каквато няма друга астрологична двойка. Това, което я сплотява най-много, са чувствата на надеждност, търпение, преданост, усърдие и целеустременост.

11. Водолей и Близнаци
Съвместимост: 95%


Тук партньорите не се стремят да бъдат разбрани от другите, защото основното за тях е взаимното разбирателство и яснотата в отношенията с половинката. Именно те се влюбват от пръв поглед и могат да се оженят само няколко седмици след първата среща. Близнаци и Водолей не се страхуват да споделят своите невероятни идеи един с друг, усещайки надеждното рамо на своя партньор.

12. Риби и Скорпион
Съвместимост: 100%


Тези знаци много фино и интуитивно се чувстват един друг, така че почти никога не се карат. Понякога изглежда, че четат мислите си. И не се страхуват да бъдат прекалено романтични и да изразяват често и открито чувствата си към своя спътник.

13. Везни и Лъв
Съвместимост: 95%


Везните, като въздушен знак, правят силни връзки не само с представители на своя елемент, но и с такива от огнената стихия. Сред тях особено се открояват Лъвовете, готови на всичко за своя любим. Като правило това са много запомнящи се, оригинални двойки, които хващат окото на партита и могат да създадат страхотен тандем.

Четете още: Родени един за друг: 5 двойки зодии, на които им е писано да бъдат заедно