17 години на сцена: Вижте снимки от пищното парти на Галена

Точно преди 17 години Галена стартира успешната си кариера, а по пътя си успя да спечели стотици фенове. В социалните мрежи тя има внушителните над 500,000 последователя, които не спира дълги години да радва с нови проекти.

“17 години. Днес празнувам вас и отговорността, която произтича от безрезервната ви обич и подкрепа към мен през всички тези години. Не ви приемам за даденост, вие сте муза, стимул, вдъхновение, награда. Благодаря ви, че винаги сте плътно зад мен във всичките ми артистични превъплащения. Тази творческа свобода и сигурността, която ми давате, са най-голямото признание за мен. Защото всичко е само и единствено за ВАС! Огромна благодарност и към моя екип от професионалисти (познавате ги добре) — тяхна е заслугата Галена да е това, което е, и всеки път да провокира вашите сетива. Благодаря на моите продуценти от Пайнер, с които продължаваме успешно да работим цели 17 години. А сега да пием за всичко хубаво, което предстои. Обичам ви!” - гласеше посланието на поп-фолк изпълнителката към нейните почитатели.

View post on Instagram
 

Галена сподели и няколко кадъра от парти-изненада, на което са присъствали хора от нейния кръг приближени. На един от фотосите присъства и съпругът ѝ Галин, което пък развенча слуховете, които плъзнаха миналата седмица за раздяла между двамата. Тогава Галена пусна новата си песен “Къде беше ти” с противоречиво послание. “Монетата винаги има две страни... #КъдеБешеТи.Моят отговор. Отношенията между двама души могат да бъдат красиви, могат да бъдат грозни, но почти никога вечни. Затова оценявайте хората, които са в живота ви, преди да е станало твърде късно. Благодаря на екипа, отговорен за съществуването ѝ, както и на екипа, който превърна настроението ѝ във визуално изживяване, защото тази песен ме докосна по начин, който рядко усещам. Благодаря ви, че докосна и вас. И помнете — любов се доказва всеки ден!” - написа изпълнителката във Фейсбук.

View post on Instagram
 


Някои от последователите на певицата я разкритикуваха за партито в условия на пандемия, на което е присъствала. “Какви са тия събирания бе, ГаленоУ? Нали някакво смъртоносно вирусче върлува, всички Ше Омрем, локдауни-мокдауни, кризистни обстановки-мостановки, вие събиране, я… Жива и здрава, още дълги години да радваш почитателите си, веселете се и еВете мамата на грипчето, да не ви плаши. Наздраве!” - гласеше един от тях.

Според мерките, които е взело българското правителство, обаче събирането на до 15 души на едно място е разрешено, а от фотосите останалите почитатели на изпълнителката съдят, че тя не е нарушила закона.

View post on Instagram
 

Любопитен е фактът, че наскоро Преслава също отпразнува 17 години на сцена, но тя не разкри как е отбелязала годишнината си в социалните мрежи.