Според проучвания едва 15% от жените по света могат да достигнат до оргазъм чрез проникване. Това означава, че 85% от дамите се нуждаят от стимулиране на клитора по време на половия акт, за да усетят те що е то това оргазъм. Не е малък и процентът на жените, които съобщават, че успяват да се „изкачат“ до върховия момент само и единствено чрез орален секс – цели 53%

Всичко това означава само едно – една жена не трябва да бъде лишавана от орални ласки.

Проблемът е, че много жени се притесняват да говорят с партньора си на тази тема. Ако и вие сте сред тях, добре е да се запознаете с няколко горещи хитринки, чрез които да насърчите половинката си да ви достави по-добър орален секс, който никога няма да забравите.

1. Смело му споделете какво искате, докато правите секс

Мръсните разговори могат да бъдат забавни, а когато са приложени с цел, могат да се окажат най-важната, първа стъпка към върховния екстаз. Кажете на партньора си какво точно искате, когато той вече е загорял и правите секс – това е добър начин да улесните себе си, възползвайки се от неговата възбуда в този момент. Споделеното желание в точния момент прави чудеса. Той не само ще откликне с удоволствие, но и ще даде всичко от себе си, за да ви разтопи от кеф.

2. Движете тялото си

Ако лежите или седите напълно неподвижно, докато той ви целува между краката, партньорът ви трудно би разбрал дали се справя добре, или не. А това ще се отрази и на вашето удоволствие в този момент. Ако обаче раздвижите ханша, краката, или прокарате нежно пръсти по косите му, бицепсите или друга част от тялото му, това ще го накара да полудее още повече по вас и с настървена страст да ви докара до неизпитван до този момент оргазъм.

3. Включете вибратора

Допълнителната стимулация може само да доведе до още по-интензивен и разтърсващ оргазъм. За целта ви е нужен само един вибратор от секс шопа. Подайте го на партньора си в началато или в разгара на любовната игра и това, което ще изпитате, ще ви побърка от удоволствие.

Четете още: 5 начина да го накараш да те желае постоянно