Често в живота попадаме на всякакви досадници и всезнайковци. Логично е да започнем да страним от тях, защото в противен случай могат да ни надуят главата с глупости и ненужна информация. Сред зодиите обаче се открояват 3-те най-досадни и сега е време да ви ги представим.

Зодия Рак



Всеизвестно на всички е, че Раците са домошари. Те обичат да се грижат за семейството си, предани са към своята голяма любов. Но понякога имат прекалени изисквания и започват да се държат твърде емоционално. Често пъти всичко това е престорено, за да им се обърне нужното внимание. С това те предизвикват досада, а не любов. Искат да бъдат удостоени с внимание и когато това не се получава, могат да станат нетърпими.
Емоциите им идват в повече и те могат да подлудят човека до себе си с капризи и резки смени на настроенията си.
Ракът иска сигурност и постоянство и ако видят, че не им се осигурява започват да го натякват и да мрънкат. Това изнервя събеседника им.

Зодия Дева



Земната зодия, която обича да вкара нещата от живота в ред. Понякога Девите са досадно подредени и изискват същото от хората до тях. Често пъти не допускат любимия човек до сърцето си, но не защото не го обичат, а защото имат такъв характер.
Вътрешно те могат много да обичат някого, но рядко биха го казали или показали.
Те стават досадни, когато спорят за всичко и с всеки. Мислят си, че винаги са прави и не отстъпват от тезата си. Не ги интересува мнението на другите и продължават да налагат тезите си.
А това отблъсква човека до тях и на него му се иска час по-скоро да приключи диалога с тях. В противен случай се стига до неизбежен конфликт, от който никой не печели.

Зодия Риби



Рибите винаги имат песимистични очаквания за живота. Ако не сте свикнали със смяната на настроенията - лошо ви се пише. Те са твърде мнителни и винаги се притесняват за най-несъществените неща, за които можете да се сетите.
Това тяхно вайкане понякога е твърде досадно и малко хора са способни да го издържат. Оптимизмът при тях просто липсва, те дори са скептично настроени за собствената си любовна връзка.
Въпреки, че твърдят, че имат романтична душа, те не вярват на хората до себе си и по този начин се самонараняват. С тях не е лесно да се излезе на глава и малко хора могат да търпят техните променливи настроения.

Четете още: 3-те зодии, които ще сбъднат мечтите си това лято