Автор
Антония Дамянова

3 зодии, чиито представителки носят най-голям късмет на мъжете си

Астрологическите изчисления дават предимство на представителките на три знака от зодиака по отношение на умението им да правят партньорите си щастливи. Според експертите най-големите късметлии в любовта са мъже, които споделят живота си с дами именно от тези зодии.

Рак

Това, което винаги е и ще бъде приоритет в живота на жените Раци, е семейството. Дамите от тази зодия обожават да обсипват с любов и грижи всеки член от семейството си. Те за миг няма да се поколебаят, ако се наложи да застанат до партньора си в труден момент. Мъжете на тези жени са истински късметлии.

Везни



Представителките на зодия Везни са готови да изкачат планини и да преплуват океани за щастието на любимия мъж и рожбите си. Тя е готова на всичко, за да накара всеки член на семейството си да грее от щастие във всеки един миг. Жените Везни са изпълнени с любов и всеотдайност. Те са винаги с положителна нагласа за живота и с лекота я предават на любимите хората до себе си.

Риби



Ако не познавате отблизо жена от зодия Риби, сигурно в първия момент ще ви се стори, че тя е затворена и неконтактна личност. Опознаете ли я обаче, ще промените представата си за нея на 180 градуса. Мъжете във връзка с представителка на този знак са постоянно обгрижвани и обожавани от нея. Тя кара партньора си да се чувства винаги на гребена на вълната. Предаността ѝ към него му влива такава жизненост и енергия, с които е способен да покори света. Жената Риба умее да стимулира така половинката си, че той да не се отказва никога от своите мечти и да постига успех след успех.

Четете още: 5-те зодии, за които изневярата означава край на връзката им