Автор
Весела Георгиева

5 неща, за които трябва да забравите, ако не искате да останете сама

Скъпи дами, едно време бабите и майките ни се притесняваха да не останат стари моми, ние днес нямаме такива проблеми. Защото бракът отдавна не е това, което беше. И все пак - има неща, които не трябва да правите, ако искате да си имате партньор. Кои са те?

Оставете параноята в миналото, вярвайте на фактите

Да, може и да имате безпогрешна интуиция, но все пак - вярвайте на фактите. И преди да изпаднете в дълбока заблуда, по-добре задайте навременен въпрос. Иначе можете да се окажете в жестоко оплитане, което да ви стъжни любовния живот.

View post on Instagram
 

Не сравнявайте всеки с бившия

Това, което мразя най-много от детството си, е постоянното сравняване, което майка ми правеше - постоянно ми натякваше кой какъв бил, пък видиш ли аз за нещо не ставам. Да, скъпи дами. Всеки мъж си има недостатъци, така, както си има и добри страни. Опитайте се да оцените положителните му страни, не отрицателните.

View post on Instagram
 

Оставете миналото там, където му е мястото

Ами това е - миналото си е минало. Било е. Оставете го да спи спокойно, заровено в спомените ви. Изневерили са ви, наранили са ви, било е страхотно, но... Край. А сега погледнете напред и се усмихнете на настоящето. То със сигурност може да бъде много по-добро, ако му дадете шанс.

Ултиматуми са поставяли по време на война, но дори и тогава не са били добър вариант

Забравете за изнудването, ултиматумите, мрънкането. Освен, ако не искате всеки да си ходи там, откъдето е дошъл. Бъдете мили, мъркащи, а не мрънкащи. нали знаете - най-добре е да извадите душата човек с памук, не със заплахи. Важи с пълна сила за мъжете.

View post on Instagram
 

Вместо да критикувате, похвалете

Всеки човек, дори мъжете, обича да го хвалят от време на време. Не бъдете скъпи на похвали. Той е истински мъж, дори, когато очите му се насълзят. Това е той - вашият мъж. Прекрасно е, че може да бъде и нежен, и чувствителен, и раним. Бъдете му другарче и опора, не съдник. Когато отидем горе, всички ще ни съдят. Но тук, долу, дайте повечко любов и подкрепа.