Автор
Десислава Недева

5-те зодии, които са най-големите лицемери

Нека първо си изясним какво точно стои зад понятието „лицемер“. Това е човек, който проповядва едно, а всъщност прави точно обратното. В една или друга степен всеки един от нас е склонен да изпада в подобни нелепи състояния, просто защото приоритетите често се менят, както и мнението ни по една или друга тема не е константа. И все пак, представителите на някои определени зодии са по-предразположени да проявяват лицемерие, отколкото други. Нека видим кои са те:

Стрелец – лицемерът на лицемерите

С чисто сърце ми позволете да обява Стрелците за най-големите лицемери на зодиака. Те са най-двуличната зодия, която лесно лъже и маже, без дори да ѝ трепне окото. Тези хора са лишени от чувство за искреност и могат да казват едно, а в следващия момент да направят точно обратното. Често зад тези действия стои болезнената амбиция да бъдат най-добри във всичко.



Близнаци – чаровният лицемер

Въпреки привидния си чар и лек характер, това е зодията, която е най-вероятно да ви забие нож в гърба, в желанието си да ви измести от челните позиции. Когато си поставят някоя цел в живота, те са готови на всичко, само и само да я постигнат, дори и с цената на честното и достойно поведение.

Риби – прикритият лицемер

Рибите изглеждат небрежни и лековати, затова трудно може да предположите, че са способни на лицемерни постъпки. Там се крие най-голямата им сила – в заблудата. Първоначално ще бъдете омагьосани от тяхната личност, но колкото повече ги опознавате, толкова повече лицемерието ще изплува на повърхността.



Дева – лицемерът – жертва

Девата е изключително добра в посочването на грешките и недостатъците на околните, но когато някой се опита да я порицае, тя вади жилото. Наистина е лицемерено да обвиняваш другите в нещо, което ти самият правиш, но не искаш да си признаеш, нали?

Везни – мастърлицемер

Везните изглеждат мили и добрички, но зад невинната им обвивка се крие лицемер от най-висока класа. Везните преиграват в желанието си да заслужат одобрението на околните, поради което се въздържат от действия и коментари, с които да загубят приобщаването си към даден кръг от хора.

Четете още: Какво най-силно ядосва отделните зодии