Автор
Теодор Муховски

5-те зодии, за които изневярата означава край на връзката им

Няма идеални отношения. Всяко партньорство изисква непрекъсната работа и принос от двете страни. Честността е от съществено значение за една здрава връзка. Но някои типове хора решават да търсят щастието си другаде. В моменти на слабост те стигат до предателство.

Възможно ли е тази измяна да бъде простена? Според астрологията, тези 5 зодии никога повече няма да се доверят на партньор, който е злоупотребил с доверието им. Изневярата за тях е незабавен знак, че трябва да прекратят връзката си веднъж завинаги. След тази стъпка почти е невъзможно да има връщане назад.

Предателството е нещо изключително лошо. Астрологията разграничава 5 знака на зодиака, които не могат да преглътнат тази измяна. Дори и да им се извинявате, те няма да ви простят.

Ето за кои зодии изневярата меко казано е неприемливо действие:

Зодия Овен: предателството се третира като безчестие

Овенът винаги очаква дисциплина и лоялност от връзката си. Този огнен знак не вярва на никого на 100 процента. Тъй като тази зодия обича да управлява, новината за предателството на партньора завинаги остава в съзнанието му и предизвиква гняв у него. Огненият рогоносец не може да се справи с толкова деликатен въпрос. Той предпочита да бъде с някого, който ще уважава връзката при неговите условия. Дълго време след раздялата Овенът може да се чувства ядосан. След подобен инцидент, за съжаление от страна на Овена, любовта му изгаря веднъж завинаги.

Зодия Близнаци: предпочитат да са необвързани, отколкото да губят времето си като предатели

Фактът, че Близнаците не скачат от цвете на цвете, показва, че приемат любовта си сериозно. В замяна те очакват същото.

Близнаците обикновено имат висок праг на толерантност. Те обичат да са във връзка, в която всеки партньор живее собствения си живот. Това обаче не означава, че те не очакват пълна отдаденост от половинката си. Не желаят да губят време за някого, който не им е напълно отдаден. Когато разберат за предателството, веднага изключват емоциите си. Преценяват хладнокръвно отношенията си и вземат категоричното си решение.
Близнаците приемат, че който изневери веднъж, той ще изневерява цял живот. Те предпочитат да са необвързани, отколкото да се свързват с измамник. За тях животът е твърде кратък, за да останат във връзка, в която липсва честност.



Зодия Дева: измяната унищожава нейния перфектен свят

Девата не може да живее с мисълта, че някои важни детайли са били пренебрегнати.

Девата се отличава със своята грижовна природа. Обикновено се справя с всеки проблем, предлагайки съвети в най-трудните ситуации. Единственото нещо, което не може да бъде преодоляно за нея, е изневярата на нейния партньор. Хората от тази зодия се чувстват безпомощни пред предателството. Те не могат да си простят, че са допуснали случилото се. Чудят се какво се е объркало. Отчасти обвиняват себе си за грешката – как са могли да не забележат, че нещо не е наред!
Липсата на съвършенство в любовта започва да ги завладява. Предпочитат да започнат на чисто, вместо да продължат тази позорна за тях връзка.

Зодия Скорпион: на една стъпка от изневярата до омразата

Скорпионът никога повече няма да погледне любовник, който е успял да спи с някой друг.

Скорпионът няма да забрави нанесената му щета цял живот. Предателството за него е като кинжал в сърцето. Спомените, свързани с нея, ще подхранват гнева му до края на дните му. Ако решите да му кръшкате, трябва да се готвите за отмъщение, защото Скорпионът със сигурност ще ви го върне. При него няма милост. Очаква ви наказание и жестоки мъчения. Скорпионът няма да се отърве от болката, която изпитва, но поне ще бъде доволен.



Зодия Водолей: предателството изтрива общото минало от паметта

Водолеят приема предателството много лично. Това негативно преживяване изгражда изолация в него.

Човек може да си помисли, че Водолеят не е романтична зодия. Това обаче не означава, че той лесно би простил предателството на партньора си. Този въздушен знак не избира да има връзка с всекиго. Отнема му много време, за да се сближи с някого. Щом го направи, той може да се влюби до смърт. Ще направи всичко за човека, когото е допуснал в строго охранявания си живот. Освен ако не преживее предателство, което е болезнено преживяване за него. Ако това стане факт, Водолеят никога няма да се върне към това, от което е избягал. За него няма обратен път назад.

Четет още: Какво е микроизневяра и как да разберем дали вече съществува във връзката ни