Фолкдивата Рени, която сме свикнали да възприемаме като симпатична секси пухкавелка, видимо се е стопила. Явно певицата сериозно се е заела да свали някой и друг килограм по повод предстоящата ѝ сватба.

От последните ѝ снимки, споделени в Инстаграм, се вижда ясно, че 51-годишната изпълнителка се е разделила с поне 20 кг от предишното си тегло. На тях тя позира по червен спортен екип на фона на Крушунските водопади.

View post on Instagram
 

На друг предизвикателен кадър пък, направен преди няколко дни, красавицата е разголила бедро изпод секси фееричен тоалет, седнала в тревата пред винарна.

View post on Instagram
 

Новината, че звездата от 90-те години е на прага на трети пореден брак, се разнесе в началото на септември. Заради новото си романтично увлечение певицата е минала ударно на специален хранителен и двигателен режим. За упражненията си е наела личен фитнес треньор, под чието зорко око да вае секси фигура.

View post on Instagram
 

Мъжът, разгорещил страстите на Рени, е известен сърбин, който не криел радостта си, че тя е успяла да се разведе с Борис Пилософ и сърцето ѝ вече било свободно за него. Бизнесменът от западната ни съседка отдавна бил хвърлил око на родната знаменитост и не криел мераците си по нея. Пращал ѝ цветя, ухажвал я със скъпи подаръци и настоявал да се премести да живее при него.

Припомняме, че певицата вече има два брака зад гърба си. Първият е със сърбин от Баня Лука, чиито роднини работят в месната община. За да се сдобие с разрешение за работа в Швейцария, тя разписва фиктивно. Така започва изявите си в сръбски заведения, а песните ѝ бързо се превръщат в хит. Години по-късно се разписва с бизнесмена Борис Пилософ, в когото е истински влюбена. От него има двама сина – Борис и Аспарух, но бракът им претърпя фиаско.

View post on Instagram
 

Четете още: Любо Нейков неузнаваем! Отслабна драстично