Автор
Ева Григорова

59-годишният Тарантино стана татко за втори път

Съпругата на Куентин Тарантино Даниела го дари с второ детенце. Двамата са станали родители на момиченце в началото на юли.

"Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да съобщят, че момиченцето им се роди на 2 юли и вече първородният им син Лео е батко", са съобщили техните говорители пред "People".

View post on Instagram
 

През февруари 59-годишният режисьор и 38-годишната певица обявиха, че очакват второто си дете.

Даниела е дъщеря на израелския певец и автор на песни Цвика Пик и също се занимава с музика, както и с моделство.

Световноизвестният режисьор създаде своето семейство късно, тъй като доскоро бе изцяло отдаден на кариерата си. “Нищо не може да се изпречи на пътя ми. Може целият свят да избухне в пламъци. Не ме интересува. Това е моят живот. Това за мен е планината Еверест. Ако се изкачваш по Еверест, не правиш нищо друго. Всички твои притеснения, семейството ти - всичко това изчезва” - заяви той в разгара на своята кариера.



По всичко личи обаче, че моментът Тарантино да стане татко е дошъл и той говори с изключителна обич за своя син Лео. “Ако говоря за него твърде дълго ще започна да плача” - каза той в свое интервю за This Morning преди година. “Не мога да видя името му, изписано на лист хартия, без да започна да плача.” - допълни той. Режисьорът сподели още, че за него малкото момченце е “най-очарователното човешко същество”. “През половината време го гледам и се смея, защото е изключително забавен. През останалото просто избухвам в сълзи”- каза още той.

Куентин и Даниела сключиха брак през 2018-а година. “Никога досега не се бях женил и вече знам защо - чакал съм перфектното момиче.