Автор
Woman.bg

6 неща, за които всеки мъж си мечтае в леглото

Вижте за какво мечтаят повечето мъже!

Повечето мъже признават, че са доста примитивни в желанията си. Те изобщо не искат да правите нещо възмутително, неприемливо или странно – просто бъдете една малка секси-палавница. За какви неща си мечтаят тайно мъжете?

1. Да им говориш „мръсни“ думички

Разбира се, не е нужно да коментираш всичко, което се случва в спалнята – но ще се изненадаш на какви геройства е готов мъжът, ако му кажеш една-две „мръсни“ думички. За жалост далеч не всички жени имат куража да го направят… Ако се притеснявате, постарайте се да не излизате извън комфортната си зона. Дори цензурни изрази като „влажно“, „така е много хубаво“ и „твърд“ могат да направят чудеса. Само че изключете твърде физиологичните определения и медицинските наименования на частите на тялото и на процесите. Това със сигурност няма да му хареса.

2. Да управляваш понякога сама процеса

Жената, която знае какво иска, е много секси – мъжете са единодушни по този въпрос. Да управляваш процеса изобщо не означава да си вземеш камшик и въже и да командваш (макар че и това може да е уместно). Достатъчно ще е просто да проявиш инициатива, да го бутнеш на леглото, да хванеш ръцете му над главата и да го „яхнеш“. Готово, ти доминираш! И той е на прага на екстаза. Толкова е просто. Впрочем, както е и при „мръсните“ думички – тук не бива да има нищо твърде сложно или отблъскващо.

3. Да даваш идеи за нови места и пози

На мъжете много им харесва партньорката да им подхвърля идеи. Ако имаш предвид някое приятно местенце за интимните ви забави – дерзай. Партньорът ти ще се зарадва и на изобретателен, изискан секс, включващ джакузи, бита сметана и банани, а може и просто на промяна на привичните пози – всичко ново работи. Не се притеснявай и помни – самата мисъл, че той изпълнява желанията ти в леглото, вече го възбужда.

4. Да го изненадваш

Да, някои мъже няма просто да се изненадат, ами ще се уплашат, ако насред акта извадиш изпод леглото вибратор. Но е добра идея да подхвърляш някакви нови детайли във вашия сексуален живот. Можеш да му направиш изненада, като го посрещнеш в коридора и превърнеш тази среща в малък секс-сеанс. Моментите, в които той не може да се контролира напълно, са добре дошли. Ползвай костюми, лубриканти, секс-играчки, ролеви игри. Само че имай предвид, че тези неща не винаги се вписват в комфортната зона на други хора – първо се увери, че партньорът ти ще се зарадва на бельо от латекс или костюм на монахиня.

5. Да му позволиш да те наблюдава

Визуалните стимули действат много силно на мъжете. Дори само смяната на позата, когато партньорът може да наблюдава случващото се, е крайно възбуждаща. Огромен плюс са и огледалата, в които мъжът може да види акта в цялата му прелест. Ако си достатъчно разкрепостена, гали се пред очите му, позволи му да те гледа. А ако искаш да го побъркаш наистина, в същото време не му позволявай да те докосва или целува. Тази практика има и още едно предимство – така ще му покажеш какво всъщност те възбужда. И той ще го оцени. И ще го повтори!

6. Да го храниш с пица

И не само с пица. За никого не е тайна, че любовта на мъжа минава през стомаха.