63-годишната Мадона се появи с 27-годишното си гадже на премиерата на концертния си филм по мрежест чорапогащник и секси бюстие

Мадона вдигна градусите, като се появи по бюстие и мрежести чорапогащи, заедно с 27-годишното си гадже, Аламалик Уилямс, на премиерата на новия си концертен филм Madame X в Ню Йорк. Докато двамата позираха пред камерите на червения килим в Paradise Club & Theatre в хотел Edition на Таймс Скуеър, към тях се присъединиха и синовете на певицата – Роко Ричи (на 21 г.), и Дейвид Банда ( на 16 г.).

На един от кадрите Уилямс дори я облизва по бузата, демонстрирайки страстта между двамата.



Премиерата на концертния филм, който документира турнето, популяризиращо нейния албум от 2019 г. Madame X, се превърна в семейна афера, когато пристигнаха нейните синове Роко Ричи на 21 години и Дейвид Банда на 16 години.

Мадона изглеждаше умопомрачително секси, както винаги, в черно бюстие, подчертаващо деколтето ѝ, което беше прибрала в сегментирана бяла мини пола. Черни мрежести чорапогащи и ръкавици в същия стил, стигащи до лактите, подчертаваха още повече горещия сексапил на звездата.



Аламалик изглеждаше непринудено в черна тениска под черно сако с цип с плитки и копринени бримки, спускащи се по ръкавите. Носеше и черни панталони, покрити с боя, и класически черни бойни ботуши.

Новият филм на Мадона ще бъде достъпен в стрийминг услугата Paramount+ от 8 октомври. Концертният филм документира нейното световно турне през 2019 и 2020 г., представящо албума от 2019 г. Madame X, който спечели на поп звездата някои от най-добрите отзиви през последното десетилетие.

Албумът е деветият по ред, който оглавява класацията на Billboard 200 в САЩ.

Мадона и Аламалик Уилямс започнаха да се срещат преди около две години, и това бързо беше забелязано от феновете им от публикациите им в Инстаграм. Атрактивният танцьор бързо стана част от голямото семейство на Мадона и често може да го видим да се забавлява с нея и децата ѝ.

Четете още: Шок! Джей Ло и Бен Афлек се разделят?