Автор
Woman.bg

70-годишна секси баба пие червено вино за стройна фигура

Норма Уилямс не е обичайна 70-годишна дама, която прекарва дните си пред телевизора и пече сладки. Тя е секси парче, по което би се загледал всеки мъж, дори може би и 30-годишните. Възрастната чаровница изглежда изумително стегната и младолика, а стилът ѝ на обличане е крайно нестандартен за жена на нейните години. Въпреки че в гардероба ѝ преобладават късите рокли и мрежестите чорапогащници, видът ѝ по-скоро ще ви накара да се възхитите, отколкото да ѝ се присмеете.

70-годишната Норма изкарва прехраната си като отдава апартаменти под наем, което ѝ позволява да води един спокоен живот. Но какво ѝ помага да запази фигурата си толкова много години? Рецептата се оказа повече от лесна и може би ще ви вдъхнови.

View post on Instagram
 


Възрастната дама споделя, че тренира всеки ден, подбира много внимателно менюто си, а също така следи стриктно теглото си. Дотук тайната за перфектна фигура звучи обичайно, но има още нещо, в което Норма се кълне. Чаровницата разкрива, че изпива почти по цяла бутилка червено вино всяка вечер:

„Гордея се със себе си! Успях да постигна този вид, защото цял живот се придържам към стриктна дисциплина. Вече не си позволявам шоколад и всякакви сладки изкушения, но ги замествам със здравословни вкусотии. Понякога консумирам панетоне или джелато. И задължително пия червено вино всяка вечер.

View post on Instagram
 


Единственото, което ме измъчва е фактът, че сега нямам толкова години пред себе си, колкото когато бях на 20. Дразнят ме бръчките, увисналата кожа и не толкова голямото бъдеще пред мен. Истината обаче е, че всеки си има тревоги, защото животът е такъв. Не мога да се оплача от нищо, щастлива съм! Чувствам се прекрасно на 70!“

Норма е категорична, че не е нужно да имате пропорциите на модел, за да бъдете красиви. Важното е да се грижите за себе си и да си позволявате малки удоволствия всеки ден.

View post on Instagram
 


Четете още: Камила мразела Кейт! Имала план как да ги раздели с Уилям!