Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

8 август е вълшебен ден – Лъвската порта се отваря

Всяка година Слънцето, Земята и звездата Сириус се движат в определени точки и активират портал, наречен Портата на Лъва. Порталът е отворен между 26 юли и 12 август, като е най-силен на 8 август – на този ден можем да получим изобилие от мощна енергия.

За да се активира порталът, Слънцето трябва да се изравни със звездата Сириус. На звездата Сириус винаги са придавани мистични значения, смята се, че тя излъчва специална енергия, която има положителен ефект върху нас.



Повишава се интуицията. Слушайте вътрешният си глас. Засилва се връзката ни с Вселената. По-лесно можем да получаваме сигнали, предупредителни знаци, изпратени от Вселената. Бъдете отворени за чудеса.

8 август е един от най-вълшебните дни в месеца, тъй като доставя високочестотна енергия. Тази енергия може да се използва за успешно проявление, лечение, духовна работа... Сега е моментът да почистите енергията – своята и на пространството около себе си, да се освободите от всичко старо и негативно и да отворите пространство за нещо ново и велико.

Порталът на Лъва активира сърдечната чакра, което означава, че можем да се отървем от някои негативни мисли и лоши емоции. Можем да се освободим от всичко, което натоварва душата и сърцето ни или ни пречи да обичаме напълно.



Нумеролозите отбелязват, че този ден е специален и заради магическата последователност от числа 8 - 8, която показва абсолютен баланс. Според нумерологията появата на числата 8 - 8 представлява края на тревогите за финансите, период на наслада и почивка и използване на възможностите, които са на разположение. Това е число, което показва награда за вашия труд и усилия, а също така може да донесе добри обстоятелства, ако мечтаете да срещнете сродната си душа.

Запишете целите и желанията си на лист, както при новолуние.



Използвайте визуализацията. Представете си желанието си и след това прехвърлете него и мислите си на лист хартия, които ще запазите. Визуализирайте всеки детайл от вашето желание, съживете го, приемете го така, сякаш вече се е случило. Разбира се, важно е желанието да е положително и да може да донесе добро на вас или на някой друг.

Трябва да се научите как да управлявате всички възникнали ситуации, за да не бъдете хванати неподготвени. Препоръчително е да останете разумни и здраво стъпили на земята, преди да се опияните от щастие.

Четете още: До края на годината тези 4 зодии ще имат страхотен късмет