Автор
Ева Григорова

9 основателни причини, поради които трябва да преувеличавате броя на бившите гаджета

Спомняте ли си редовете на Йосиф Бродски: „Броят на вашите любовници, Мари, надмина числото три“? Днес повечето съвременни жени могат да се похвалят с далеч по-голяма бройка бивши половинки и в това няма нищо осъдително.

Ако решите да се откажете от натрапените стереотипи, защо да не преувеличите малко количеството. Просто не прекалявайте, опитвайки се да надминете Клеопатра в представянето на километричен списък стари гаджета. А сега нека да видим 10 основателни причини, поради които трябва да преувеличавате броя на партньорите си:

Увеличавате своята привлекателност в очите на мъжете

Проучване е установило, че жените, заявили, че са излизали с повече мъже, са по-привлекателни в очите на мъжете, отколкото тези, които са посочили по-малка бройка.

Изглеждате по-разкрепостени

Не всички мъже предпочитат скромните жени. Ако партньорът ви харесва горещи неща, не е грях да излъжете малко и да демонстрирате липса на стереотипни нагласи. За него това безспорно ще означава, че няма да скучае с вас в леглото.

Проверявате самочувствието на мъжа

Разбира се, ако имате сериозни планове за този партньор, по-добре е да не рискувате с хвалебствени слова за гръмки бройки, току-виж го ударил на бяг през девет планини в десета. Но ако гледате на някого просто като на потенциално бъдеще гадже, защо пък да не се поотпуснете в количеството.

Предизвиквате чувство на ревност

Тази опция не е подходяща за здрава връзка, но ако сте зората на нова любов, давайте смело. Накарайте го да ревнува, изтъкнете качествата на онези гаджета, които са ви впечатлили с нещо. Накарайте го да се „състезава“ с тях и да ви докаже, че и той има с какво да ви впечатли.

Когато мъжът е по-възрастен

Ако сте избрали по-възрастен мъж и той се притеснява от разликата във възрастта, може би една от причините е, че той търси жена, която има много опит във връзките. И не става въпрос толкова за секса, а за способността да взаимодействате с партньор. В този случай имате нужда от малка невинна лъжа. Но не забравяйте, че всичко е добро, когато е в умерени количества, няма нужда да обявявате тържествено, че Пепи от Б вход и жененият водопроводчик са във вашия списък.

Обратно, ако партньорът е по-млад

Чудесна причина да преувеличите леко бройката е и ако любимият ви е от онези, които мечтаят за опитна съблазнителка, която да го научи на всичко. Можете тактично да му обясните, че знаете точно какво да правите, защото сте имали много практика. Въпреки това, дори и тук е необходимо да се поддържа баланс, без шокиращи цифри, които могат да наранят психиката на младия и неопитен мъж.

Поставете на мястото мъж, който не спира да се хвали с безкрайния списък на миналите си победи

Когато сте в сериозна връзка, определено си струва да поговорите с партньора си и да разберете защо тази тема е толкова важна за него. Но ако просто искате да свалите „наперен петльо“ от небето на земята, можете да намекнете, че и вашият брой любовни завоевания по нищо не отстъпва на неговия.

Накарайте клюкарите да си прехапят езика

Кажете им, че любовният ви живот е още по-динамичен и внушителен, отколкото могат да допуснат. Колкото и да е странно, методът работи точно обратното. Те може да не спрат да клюкарстват, но ще им дадете да разберат, че ще им е доста трудно да наранят човек, който отказва да се срамува. Така психологическото предимство ще бъде на ваша страна

Предизвикайте партньора си да бъде честен

Допускали ли сте някога, че когато сте обсъждали с половинката си миналите ви връзки, той може да е премълчал нещо, омаловажавайки броя на предишните си гаджета. Ако темата възникне отново, говорете за приключилите си връзки, като леко преувеличите броя на бившите си. Може би вашата смелост ще помогне на партньора ви да се почувства по-свободен и той по-лесно да ви се довери. Важно: Направете това само ако любимият ви човек има добро самочувствие и никога не е проявявал непоносимост към миналото ви! В противен случай може да му внушите известни комплекси.

Четете още: Красотата не е най-важното: 7 неща, които най-често мъжете запомнят при първа среща