Автор
Десислава Недева

9 причини жените Водолей да побъркват мъжете от любов

Както астрологията повелява, жените, родени през различните месеци от годината, имат своите специфики както във външния си вид, така и в характера си. Ако сте родени между 20 януари и 18 февруари, вие сте зодия Водолей. Този уникален единадесети знак от зодиака притежава хиляди качества, които го правят неповторим и най-вече неустоим за противоположния пол.

Какво трябва да знаем за начина, по който изглежда една чистокръвна жена Водолей?

Водолеите държат на своята уникалност и независимост както в начина си на живот, така и в този на обличане. Тези жени рядко следват стриктно модните тенденции и смело съчетават дрехите си по свой собствен вкус и настроение. Трябва да признаем, че наистина им се получава добре. Екстравагантността определено им отива. Жените Водолей обикновено са високи и слаби с аристократична осанка. Имат замечтан поглед и романтично излъчване, което покорява мъжете на секундата.



Нека видим още какви изумителни характеристики притежават тези изкусителки, за да се превърнат в едни от най-желаните жени на планетата.

1. Непредвидими са

Няма нищо по-интригуващо за мъжете от интересната жена. Тази, която на пръв поглед изглежда миловидна и послушна, но всъщност крие цяла една вселена от избухващи една след друга супернови. Ако се опитате да разгадаете поведението на подобен тип стихия, ще ви стиснем ръцете и ще ви дадем медал. Но това едва ли ще се случи в този ви живот, затова не се възгордявайте предварително. Жената Водолей е смела, непредубедена и достатъчно дръзка да опитва все нови и нови неща всеки ден. И тъй като е непоправимо секси, дори да си навлече чувал, вместо рокля, пак ще изглежда ослепителна във вашите очи. Както поведението ѝ, така и нейното настроение е неподвластно на земните закони.

2. Те са истински бунтарки

Когато си имате работа с жена Водолей, не позволявайте на миловидното ѝ излъчване да ви заблуди. Да, тя наистина изглежда сладка и безобидна, но само наблюдавайте промяната в нея, когато нейните или нечии човешки права бъдат потъпкани. Тя няма да сведе глава пред никого в този живот и ще защити позициите си с цената на това да бъде отхвърлена от всички.

3. Имат новаторски подход в начина им на мислене и обличане

Тяхната гъвкавост безспорно е една от най-очарователните им характеристики. Те осъзнават напълно, че не най-умните и най-красивите оцеляват, а тези, които се адаптират към промените. Нетърпеливи са да опитат всичко в този живот и не се страхуват от неизвестното. Готови са да изоставят стари и ненужни навици с лекота, за да прегърнат новото и непознатото.

4. Независими са

Повечето хора, които поддържат тезата, че красивите жени не трябва да работят и ден, вероятно не са си имали работа с жена Водолей. Чарът им е само бонус, който те рядко използват, за да постигнат целите си. Вместо това работят здраво наравно с мъжете, за да се развиват като личности и да получат финансовата независимост, към която се стремят.



5. Рядко си позволяват да показват емоции

Обратно на всеобщото схващане, че жените Водолей са ледени кралици, всъщност се оказва, че са изключително емоционални същества. Но тъй като тази им ранимост не кореспондира по никакъв начин с образа на силната и независима жена, към който така упорито се стремят, те изглеждат сдържани и студени. Бъдете сигурни, че когато се отпуснат и се уверят, че се намират в безопасна среда, ще плачат, ще се смеят и ще сменят цяла палитра от настроения, също както всеки един друг знак от зодиака.

6. Упорито избягват егоистичните хора

Ако сте мъж с огромно его и се случи така, че сте непреодолимо привлечени от жена Водолей, ви съветваме да поработите върху деспотичния си характер. В противен случай нещата помежду ви са обречени на провал. Питате се защо? Защото единственото нещо, което може да убие романтиката в тази връзка, е да налагате волята си и да се хвалите със своите постижения.



7. Сарказмът е тяхното второ име

Сарказмът, както повечето интелигентни хора биха отбелязали, е атрактивно и секси средство за комуникация, особено когато излиза от нежните и красиви устни на жена Водолей. Той разкрива не само високия интелект, но и чувството за хумор и самоирония на своя притежател. Общуването с такива хора е забавно и едновременно интелектуално стимулиращо.

8. Премислят нещата отново и отново

Според психолози, хората, които са склонни да премислят всичко отново и отново, са най-склонни към депресия. За нещастие жените Водолей не могат да направят абсолютно нищо, за да прекратят тази порочна тенденция, защото им е заложена генетично. Те искат да се чувстват подготвени за всяка една ситуация и не могат да изпуснат контрола, което може да бъде ужасно изтощително, както за тях, така и за хората, с които общуват.

9. Целият им свят се върти около музиката

Когато сте на първа среща с жена Водолей, а за да поддържате разговора, я питате каква музика слуша, се пригответе за дълъг монолог с пространствен анализ, подплатен с примери и лично озвучаване. Нестихващата им страст към музиката е движещата сила в техния живот. Те са успешни музиканти, продуценти и певици, но дори и да имат далеч по-скучна професия, музиката неминуемо ще заема голяма част от тяхното битие.

Четете още: Новолуние във Водолей: Всяка криза е нова възможност