Автор
Цвета Герчева

Aboca - Да си поговорим за здравето днес и утре, но този път честно!

Когато се събираме в тесен редакционен кръг, за да си поговорим за новите ни проекти и теми, сякаш спонтанно този месец се обединяваме около тезата, че е крайно време да си поговорим с читателите ни за здравето, но този път честно, без скрити послания и недоизказани истини. Защото през последните месеци светът сякаш разбра, че грижата за тялото ни и за това да сме здрави е нещо повече от "онзи досаден преглед, на който лекарят ми ме кара да ида".

Да бъдем честни и откровени за това кое ни вреди и кое не, да се запитаме можем ли да заменим тежките химични лекарства с някаква по-щадяща и едновременно с това работеща за здравето ни алтернатива и да застанем пред собствената си съвест с въпрос: правя ли достатъчно, за това аз и децата ми да са добре?

И за да ви помогнем в търсенето на правилните медикаменти, за да бъдем с вас в дните, когато се притеснявате, че децата са с колики и хрема, а вие имате отново проблеми със стомаха си, които не можете да разрешите от години, ние стартираме един проект, наречен "За здравето днес и утре", в който ще си партнираме с Aboca.

За тези от вас, които не познават това име, редно е да споделим мъничко информация за философията и идеята на тази компания.

Aboca се ражда от идеята, че природата крие лек за почти всяка болест. Някъде в магичните долини на Тоскана, по земите, които още от времената на римляните растат лековитите билки, които латинските лекари ползвали за лечението на куп болести, днес се отглеждат онези растения, които влизат в състава на продуктите на Aboca.

"Отглеждаме директно повече от 80 вида лечебни растения на 1 400 хектара земи между Тоскана и Умбрия чрез метода на биологичното земеделие. Биологичното земеделие, регламентирано от Европейския регламент, предвижда изключването на химично синтезирани торове и препарати за растителна защита, както и забрана за използване на ГМО", издават от екипа на Aboca.

От семената до изсушаването и получаването на екстрактите - във всеки продукт на бранда можете да намерите 100% натурално съдържание от билки, отгледани от собствени насаждения. Какво означава това ли? Пълен контрол върху произхода и качеството.

Философията на Aboca следва и принципа на иновациите, непрестанните изследвания и идеята, че естествените молекулни комплекси са тези, които могат да ни дарят здраве. Стига да са произведени както трябва.

В "За здравето днес и утре" ще се включат и български лекари, които са водещи специалисти в своите области. Ще чуем мнението им по куп актуални проблеми, а думите им ще ни помогнат да разберем по-ясно къде е ключът към това да се чувстваме истински добре в кожата си.

Този път ще си говорим честно за здравето. Без да отричаме. Без да слагаме етикети. Без да ви даваме напътствия. Ние просто искаме да ви покажем, че има начин природата да ни дарява здраве. И този начин е успешен. Aboca го доказва, защото от 1978 година компанията инвестира в разработването на продукти, които дават устойчиви отговори на въпроса: Можем ли да сме здрави, ако заложим на естествени молекулни комплекси. Отговорът?

Следете новия ни проект и ще го научите!

(в материала има продуктово позициониране)